Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi

Recenzie (14)

plagát

Norbit (2007) odpad!

Tento film je nechutný, americký, slizký, vtieravý, morbídny, bez štipky normálneho humoru a rozumu. Názov filmu hovorí za všetko MORBID.

plagát

Tajný život Waltera Mittyho (2013) odpad!

Walter Mitty a jeho Shitty život. To je film, ktorý som so sebazaprením dokázal pozerať 40 minút a potom som ho vypol, pretože dej je postavený na tom čo som spomínal na začiatku. Trápne vtipy, choré dialógy, a žiadny dej. Tak to je Mitty a jeho shitny život.

plagát

Dexter (2006) (seriál) 

Vynikajúci seriál, ktorý zaujme. Každá séria so sebou prináša nové rozuzlenia a nových záporákov s ktorými sa Dexter Morgan musí vysporiadať. Séria 1 - 7 bravúrne spracovaná, ôsma séria - hlavne záverečný diel nelogický priečiaci sa celému zmýšľaniu Dextra Morgana. Jedine, že by chcel tým režisér povedať, že s Dextra sa nakoniec seriálu stal dokonalý psychopat, tak ako ho vnímala Vogelová. No ťažko povedať čo ten posledný diel mal znamenať, no Happyend to teda nebol.

plagát

RocknRolla (2008) 

Jedna z najlepších akčných komédií za posledné roky vôbec.

plagát

Machete (2010) odpad!

Tento film vo mne nezanechal žiaden dojem. Totálne úchylné zvrátené - primitívne. Jednoducho odpad. Na Treja vo filme berú všetky mladé devy a on vyzerá ako nočná mora z elm street v domove dôchodcov. Dialógy im asi písal dvojročný američan a celkovo po zhliadnutí filmu musím povedať - tento film je jeden veľký grc.

plagát

Muž z ocele (2013) 

Komiksový hrdina prichádza v ďalšom novom spracovaní a je silnejší, lepší, múdrejší, rýchlejší a hlavne americkejší a S na tričku nie je superman ale khall ell. No proste americký komiksový akčňák avšak bez nejakej dávky humoru. Efekty impozantné - Lois v podaní Amy Adams vyzerá ako by dvadsať rokov bola na drogách. Henry Cavill svojim zjavom nevtieravý s vlastným otcom Russelom a pozemským otcom Costnerom dodávajú filmu na kvalite. Muž z ocele ale jednoznačne stojí za pozretie.

plagát

Tiesňová linka (2013) 

Napätie od začiatku až do konca filmu - to je moje. Michael Eklund dokonale stvárnil úchylného psychopata, tieto roly mu proste idú - nenávidím ho. Záver exelentný, ale možno by si taký úchylák zaslúžil koniec v štýle Hostel II (Žrádlo pre psa alá gule na paprike - bon appetit).

plagát

Mechanik (2004) 

Vydarený psycho/thriller s anorektickým Baleom, v ktorom sa hlavná postava Reznik vysporadúva s činom, ktorý urobil, kvôli tomu nespí a trpí rôznymi bludmi. Film nie je zbytočne dlhý a tak si naozaj zaslúži svojich skoro 80 %.

plagát

Po zániku Zeme (2013) 

Film, ktorý nadšencov scifi určite nadchne prepracovaným prostredím. Dejová línia filmu je predvídateľná, ale i tak film je kvalitne natočený a špeciálne efekty sú fajn. Trošku to pripomína voľné pokračovanie já legenda, samozrejme okrem zombíkov. Ako film na jedno pozretie bez potreby opakovania stačí, avšak pravdupovediac čakal som viac.

plagát

Ako za starých čias (2012) 

Od tohto filmu som čakal oveľa viac a pravda je taká, že režisérovi Fisherovi Stevensovi idú oveľa lepšie seriály ako filmy. Film by mal mať názov Geriatrická spomienka na staré časy. Dej veľmi slabý, počas filmu som sa pristihol ako od nudy zaspávam a záver skončil tak nijako. Takže ďalší zbytočný film za obrovské peniaze. Al Pacino vo filme melie z posledného a svoje staré časy ako vo filme krstný otec, alebo diablov advokát už asi nezopakuje. Pripisujem to však nie samotnému hercovi, ale réžii, ktorá bola v tomto filme naozaj slabá.