Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (10)

plagát

Podfukári (2013) 

Škoda toho scenára pretože čo sa týka mágie,kúziel a trikov mohlo to byť reálnejšie spracované a nie ala Hollywood effects...Ako by som zhrnul celý film??...Nablískaná a prečačkaná zlátanina nelogických pc ilúzií pre menejnáročného diváka.

plagát

Hry o život (2012) odpad!

Kľudne si natočte aj ďalšie štyri pokračovania ale toto je hovadina, knižka možno bola fajn ale toto je hovadina, ano opakujem sa... :)

plagát

Za borovicovým hájom (2012) 

Páči sa mi ako sú v tomto filme vyzobrazené dva svety, jeden tých bohatých a úspešných a ten druhý chudobných a relatívne neúspešných.Navzájom sa tieto svety pretínajú a vzniká dosť realistická dráma, z ktorej môže mať každý rôzne pocity ale o tom by vlastne film mal byť..

plagát

Len Boh odpúšťa (2013) 

Nicolas Winding Refn touto absolútnou hovadinou dokázal, že má v sebe umeleckého ducha avšak len sebe a niekoľkým pseudointelektuálom.Pre bežného diváka absolútne nepozerateľné a o to viacej sa vynára hnev na toho tzv. umelca kedže boli očakávania dosť vysoké,, Ryan a thajský box?!"..

plagát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Totálne nudné a trápne...bože keď už sú tam herci ako Bruce a Dwayne tak tí feťáci v Hollywoode mohli aspoň prísť s nejakým záživnejším scenárom a nie s touto zlátaninou plnou počítačových efektov.

plagát

Pád Bieleho domu (2013) 

Neznášam vo filme ten pohlad kamery na americkú vlajku,neznášam amerického prezidenta v jeho bielom dome, ktorý sa vie dobre biť...no na druhú stranu tento film zachránil Gerard Butler a skvelá akcia a celkom dobre obsadený záporák Dylan McDermott..

plagát

Pár nenormálnych aktivít (2013) 

Teplý senzibil, gangsterský exorcista a zopár ďalších vecí, na ktorých sa dá v tomto filme zasmiať...určite je to na vyššiej úrovni než ako bol Scary Movie 5.

plagát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Prišlo mi to ako keby sa to natáčalo súčasne s filmom Pár nenormálních aktivit pričom oba filmy sú otrasné doslova blbé..Mám rád Scary Movie filmy ale čím je poradové číslo filmu vyššie tým je humor trápnejši.

plagát

Kúzelníci (2013) 

Netušil som, že Steve Carell dokáže hrať v takejto blbosti až takéhoto blbca! Jim Carrey nesklamal a myslím si, že zachránil celú túto komédiu od....(nechcem byť vulgárny)

plagát

Pot a krv (2013) 

Tento film je proste pre každého filmového labužníka a nielen pre chlapcov čo chodia do posilky.Dwayne s Markom sú dokonalí a k tomu ešte geniálny Tony Shalhoub, niet čo dodať.