Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Dráma
  • Akčný

Recenzie (7)

plagát

Percy Jackson: More oblúd (2013) 

Na tento film som pozerala s očakávaním, lebo jednotka sa mi páčila, ale úprimne... zázraky sa dva krát nedejú. Kým pred tým to bolo niečo absolútne nové (grécka mytológia tu ešte nebola) a vyzeralo to veľmi sľubne, moja prvá reakcia na dvojku bola "Prečo má sakra Annabeth žlté vlasy a Percy vyzerá ako po divokej noci?" Celkovo boli akčné scény lepšie a realistickejšie ako v jednotke, ale chýbala mi tá pohoda. Vtipov bolo menej, a aj postavám sa nejak veľmi nevenovali (až na toho kyklopa). Vadilo mi napríklad že tam chýbala aj tá troška romantiky čo tam pred tým nejak omylom vsunuli. A z Annabeth spravili ustráchané malé dievča, ktoré ani meč nezdvihne, kým predtým bojovala dosť často. Aj jej sarkastický humor a nadhľad sa niekam stratili. Proste túto postavu v dvojke dokašľali. Samozrejme, Percy ostal stále taký istý (Logan bol, je a bude skvelý) a stále to bola dobrá fantasy oddychovka. 2 hviezdičky dávam dole za málo prepracované postavy, málo dialógov a ešte tak trochu aj za to že tak sprznili Annabeth. Ale stále sa oplatí pozrieť :-)

plagát

Traja mušketieri (2011) 

Treba si teda uvedomiť, že sa jedná o novodobé spracovanie, ako už aj sľubuje trailer, a že sa jedná o niečo čo sme ešte nevideli. No, tak tento film je tak odlišný od knižnej predlohy, až sa nedá brať ako jej sfilmovanie. Ale film je sám o sebe dobrý, a ak sa na to nepozeráte ako na sprznenie knihy so vzducholoďami a kráľom so smiešnym klobúkom, tak sa na tom dá veľmi dobre zabaviť. Musím ale vytknúť holohlavého Porthosa a tak tiež tú prehnanú posadnutosť byť iný, keďže Alexandre Dumas to už sám o sebe urobil dokonale. Ale súboje sa mi páčili, hlášky boli vtipné a d'Artagnan bol pre mňa sympatický, nech už si hovorí kto chce čo chce (mal byť vykreslený mladícko a tak aj vyzeral). Takže preto dávam také hodnotenie, aké dávam. a ešte pol hviezdičky k tomu, keď sa na to pozerám s odstupom.

plagát

Sám doma a bohatý (1994) 

Nie zlé, nie dobré... taký stred, povedala by som. Ale nemá to nič z vtipných gagov, a s srandovnými pádmi to má ešte menej spoločného. Nevydarilo sa..

plagát

Sám doma 2: Stratený v New Yorku (1992) 

Vianočná klasika.. no čo dodať. Takto sa nezasmejem na veľa iných filmoch. Až mi je ľúto tých dvoch chudákov.

plagát

Catwoman (2004) 

Celý film stojí len na Halley Berry a na jej koženom kostýmčeku. Nebyť nej, film bude zlátanina s hrozným scenárom. Neviem, kto robil vizuálne efekty, ale všetci vyzerajú ako natretý rybím tukom, a akčné scény niekedy ako z gumy. Jediné, za čo dávam hviezdičky sú- vtip, halley berry a to, že osobne som veľmi čakala na samostatný film pre túto cicu, hoci to nesplnilo moje očakávania. Ak bude dvojka (Halley Berry už súhlasila s nakrúcaním, takže to vyzerá možne, ak nie reálne), tak buď to vezme lepší režisér a scenárista, alebo pri tom zaspím, respektíve ma bude bolieť hlava.

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Hoci hodnotenie piatimi hviezdičkami nemám vo zvyku, tento film bude výnimka. Ak mám pravdu povedať, tak okrem Iron Mana ma žiaden z ostatných hrdinov nejak veľmi za srdce nechytil. Spoločne sú však božský. Teda, každý je úplne iný- Iron Man je trochu namyslená flegmatický geniálny playboy vďaka čomu sa dotáva do rozporu s patriotom a oddaným americkým vojakom Kapitánom Amerika (ktorého postava ma zaujala najmenej), ale zase si veľmi dobre rozumie s Bruceom Bennerom, alebo inak Hulkom. Blac Widow je ako vždy nad vecou, a pôsobí absolútne Shieldovsky. Hawkeye má rozpory zo svojou vlastnou podstatou. hor.. je proste Thor. K tomu sa pridáva Nick Fury a mimozemská invázia na čele s Lokim. Niekto sa ale bude musieť obetovať, a niekto zomrie... Túto Marvelovskú tímovku si proste musíte pozrieť!

plagát

Ultimate Spider-Man (2012) (seriál) 

Vlastne tento seriál ma s naším pavúkom zoznámil... ešte hrozne dávno, keď som prepínala a prešla som aj na disney. je to také milé, vtipné a ľahké podanie, bez tých temných miest typu smrť jeho strýka. Nedá sa povedať, že by to bol filmový trhák, ale aj tak... Páčia sa mi aj jeho nový "spoluhráči", ktroý tomu dávajú taký iný rozmer. A tie vsuvky ma síce niekedy otravujú, ale je to také ozvláštnenie. Srší to vtipom, takže za mňa takých 95% :-)