Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenzie (13)

plagát

Trhlina (2019) 

V porovnaní s knihou niekoľko rozdielov, ktoré sa asi dali očakávať. Zažitok v kine bol veľký - goose bumps. Záleží na kažzdom, ako sa k týmto všetkým udalostiam postaví a či ich chce alebo nechce pochopiť. Každopádne na tom niečo bude ... alebo nie?

plagát

Vládkyňa zla (2014) 

Veľmi zaujímavé poňatie rozprávky o Šípkovej Ruženke, sám som bol prekvapený, ako to celé dopadlo. Ešte k tomu mám rád fantasy filmy a tento je fakt pekne spracovaný, či už postavičky alebo prostredie, celkovo výprava na veľmi vysokej úrovni podľa mňa, aj keď by sa tam možno pár drobností našlo, ale to nie je podstatné. Napokon som bol s filmom veľmi spokojný, a to je to, čo sa počíta.

plagát

Expendables: Nezničiteľní 3 (2014) 

Títo hoši to proste stále vedia. Kde sa na nich hrabú tí mladíci. :D Vo filme sa stále niečo deje, vôbec som sa nenudil, akcie je tam primerane. Pár vtipných hlášok nesmie chýbať. Celkovo hodnotím veľmi pozitívne. Mal som trochu obavy, že po tretí krát to isté zase, ale moje obavy sa nenaplnili. Film som si užil a celkom sa teším na ďalšie pokračovanie.

plagát

Noe (2014) 

Od tohto filmu som veru očakával ďaleko viac. Som však absolútne sklamaný ... Pre niekoho zaujímavé pojať Noemovu archu týmto - trochu iným spôsobom ... ale nič pre mňa ... ešte k tomu dáke kamenné potvory ... a ten súboj ku koncu, že kto si vlastne Noema podá je komický ... veru ani zaujímavé herecké obsadenie tomu moc nepomohlo ... tento film si znova asi už nepozriem ... veľké sklamanie ...

plagát

Vlk z Wall Street (2013) 

Podľa mňa sú 3 hodiny na takýto film zbytočne veľa, určite sa to dalo skrátiť a výsledok by bol taký istý. Nemôžem si pomôcť, ale miestami som sa fakt dosť nudil. Každopádne myšlienka je zaujímavá a Leonardo je skvelý herec o tom niet pochýb.

plagát

Hobit: Smaugova pustatina (2013) 

Film nebol zly. Z kina som odchadzal da sa byt celkom spokojny, ale predsa len som ocakaval viac ... :D legolas za tych par rokov od pana prstenov pekne zostarol :D

plagát

Gravitácia (2013) 

Nádherný film, kde na kvalite určite pridala 3D projekcia. Tá naša planéta je fakt úžasná, len škoda, že sa o ňu až tak dobre nestaráme.

plagát

Emperor (2012) 

Určite zaujímavý náhlad do vojenskej histórie. Malo to všetko, čo to mať malo (aj tá romantická časť). No a samozrejme skvelé výkony hercov pridali na kvalite. Tommy Lee Jones ten nesklame ... no a Matthew Fox sa ukázal, že je tiež dobrý herec.

plagát

Kick-Ass 2 (2013) 

Podla mna velmi slaby odvar jednotky. Niektore vtipy a sceny mi prisli az take moc nasilu aby boli aspon trochu vtipne. Proste ma napada na tento film len to ze opakovany vtip uz nie je vtipom. Az tak ako som cakal ze sa budem bavit tak som sa nebavil a z kina som odchadzal mierne sklamany...

plagát

Podfukári (2013) 

Nevedel som sa dočkať tohto filmu a dúfal som, že to bude stáť za to. Musím povedať, že čakanie sa vyplatilo. Stále sa niečo dialo, nebolo chvíle, kedy by som sa čo i len trochu nudil. Skvele premyslené, zábavné a samozrejme aj skvele herecky obsadené. Trochu prekvapivý záver, ale to k takémuto filmu určite patrilo. Už dlhšiu dobu som nevidel film, čo by ma tak bavil. Preto dávam plných 5 :) a všetkým vrelo odporúčam