Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenzie (4)

plagát

Nejsem do tebe blázen (2014) (seriál) 

Pilot nie veľmi vydarený, no s pribúdajúcimi časťami to je čoraz lepšie a lepšie. Vynikajúce obsadenie, dej a humor. Nie je to zbytočne presladené, práve naopak, je to priam až neuveriteľne drzé. Britská hlavná postava s tým dokonalým prízvukom, cynizmom a úprimnosťou, ma dostala. Sympatické a chytľavé.

plagát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Hravé,zábavné,nepredvídateľné, premyslené do posledného detailu,s dokonalým obsadením, vynikajúcimi myšlienkami, prenádhernými kostýmami a priestormi, skvelým scenárom, neskutočným množstvom odkazov a irónie....príbehy,rozprávanie,zápletky,intelekt,hudba... donekonečna by som mohla ospevovať originalitu a obrovskú fantáziu tvorcov! Už teraz mám chuť znova si to pozrieť.

plagát

Polnoc v Paríži (2011) 

Jeden z filmov, ktorý je ako stvorený pre milovníkov umenia. Najmä ak si myslíte, že ste sa narodili v zlom storočí, že patríte niekde úplne inde. V tomto filme bola zobrazená moja obľúbená éra umenia, čas, kedy bol mekkou umelcov Paríž, každý žil prítomným okamihom a pocity boli pre všetkých tým najdôležitejším. Vystrieda sa tam hneď niekoľko úžasných umelcov; maliari, hudobníci, spisovatelia... Film doslova vťahuje diváka; neraz som mala pocit, že stojím vedľa Owena s rovnakým prekvapeným výrazom na tvári, ako mal on. Je tam množstvo vtipných a trefných dialógov, herci sa neskutočne podobajú na ľudí, ktorých zobrazujú a celé to pôsobí priam rozprávkovo. Palec hore aj za originálnu romantickú zápletku s ešte originálnejším rozuzlením. Z postáv by som vyzdvihla najmä manželov Fitzgeraldovcov, Daliho a Buñuela, tieto postavy ma pobavili najviac. Určite odporúčam .

plagát

Kód Enigmy (2014) 

Kvalitne spracovaný film o človeku, o ktorom určite mnohí nevedia, ale ktorý si rozhodne zaslúži pozornosť. Možno táto snímka nenadchne divákov, ktorí očakávajú akčnosť a napätie, no tým, ktorí majú radi históriu, sa bude určite páčiť. Až na niektoré doslova klišé záležitosti, ktoré boli úplne zbytočné , sa mi film páčil a dotkol sa ma. Vyzdvihujem najmä kompozíciu - retrospektíva do rôznych období (či už Turingovho života, alebo aj reálne snímky z vojny a jej konca), vďaka ktorej bolo vo filme obsiahnuté naozaj veľa. Benedict znova dychberúci, Keira očarujúca.