Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (7)

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Toto je majstrovské dielo a nič iné, ako najvyššie hodnotenie si to ani nezaslúži. Klasická postava ufrflaného dedka zvláda Clint Eastwood s úplným majstrovstvom. K tomu, samozrejme, nesmú chýbať aj ufrflané hlášky, ktoré vedia pobaviať. S trochou nadsázky by som mohol povedať, že za celý film neodišiel z verandy. V tomto prípade mi to absolútne nevadilo. Odporúčam pozrieť.

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby (2004)

Clinta Eastwooda mám veľmi rád. Je to výborný herec a ešte lepší režisér. Práve preto som si nemohol nechať ujsť ani toto majstrovské dielo. Film splnil moje očakávania na plnej čiare a nič iné, ako maximálne hodnotenie si nezaslúži. Pri málo filmoch mi vybehne slza, ale pri prvom pozretí Million Dollar Baby som sa jej neubránil. Taktiež sa mi veľmi páčil výkon, ktorý podala Hilary Swank (Maggie Fitzgerald). Neviem si predstaviť nikoho iného v úlohe boxerky. Nič negatívne ma nenapadne.

Pulp Fiction: Historky z podsvetia

Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994)

Veľmi dobrý film. Príjemné dialógy, žiadne hlúposti. Veľmi dobré herecké obsadenie. Výborná réžia. Je to proste Quentin Tarantino. Rozmýšľam čo by som vytkol, ale nič ma nenapadá. Bavil som sa. Dávam najvyššie možné.

Divoký Django

Divoký Django (2012)

Úžasné, fantastické, famózne!!! Tieto tri slová stačia na opis filmu. Film ma takmer 3 hodiny, ale nemal som pocit, že by som sa niekedy nudil. Perfektné dialógy, perfektný námet, výborné spracovanie a samozrejme celkový dej. No proste lahôdka. Quentin Tarantino opäť nesklamal. Takto nejako by mal film vypadať. Veľmi milo ma prekvapil Jamie Foxx. U neho nie som zvyknutý na takýto kvalitný výkon. Dávam bez mihnutia oka plný počet * * * * *. Určite si ho v najbližšej dobe znova pozriem.

96 hodín

96 hodín (2008)

Veľmi príjemné prekvapenie. Nečakaný zjav na scéne. Nič podobné som ešte nevidel. Prinieslo to nový vietor na scénu. Mám len samé pozitíva. Rozmýšľam, čo by som skritizoval, ale nemám čo. Film mi učaroval a ani po viacerých zhliadnutí ma neomrzel. Liam Neeson sa ukázal, ako výborný herec a týmto filmom si ma plne získal. Za mňa jednoznačne plný počet.

Avatar

Avatar (2009)

Tak toto je úplná pecka! Neviem ako inak to nazvať. Doteraz neviem prečo som sa tomu vyhýbal, či už keď to bolo v televízii alebo na DVDčku. Absolútne neľutujem strávený čas pri tomto majstrovskom diele. Film napriek tomu, že je dosť dlhý sa v skutočnosti ani taký nezdá. Ľahko sa "zažeriete" do deja. Veľmi rýchlo mi pri ňom čas ušiel . Klobúk dolu pred Cameronom, že sa odhodlal k takémuto filmu. Bol to rozhodne obrovský risk. A náklady na samotný film museli byť extrémne. Ale výsledok stojí za to. Dávam si ho medzi obľúbené filmy, to vraví za všetko. Takže u mňa za 5 hviezd.