Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Horor
  • Animovaný

Zaujímavosti k filmom (6)

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018)

V záverečnej scéne počas vystúpenia na charitatívnom koncerte Live Aid nemá Freddie Mercury (Rami Malek) ani náznak potu, pričom v originálnom zázname je jasne vidieť, že Freddie Mercury bol celý spotený. Vo Wembley býva počas júla okolo 18°C , ktoré určite navýšila aj všadeprítomná technika.

Eva Nová

Eva Nová (2015)

Eva Nová sa z liečebne vracia do svojho bytu v Petržalke. Byt je situovaný na Budatínskej ulici v blízkosti Tesca, ale keď sa Eva Nová vracia od syna prvýkrát domov, vystupuje na zastávke Jungmannova, čo je od jej bydliska okolo 30 minút peši. Aj keby chcela prestúpiť (čo jej odchod zo zastávky nenasvedčuje), cestovala dosť nelogicky, nakoľko autobus z hlavnej stanice jej stojí priamo pred Tescom.

Jurský svet

Jurský svet (2015)

Keď Owen (Chris Pratt) vstúpi so strážnikom do voliéry Idomina Rexa, vstupujú iba dvaja. V ďalšom zábere sú však vo voliére už traja.

My zdes

My zdes (2005)

Dimitrij Kiossya ml. navštevoval Združenú strednú školu dopravnú na Sklenárovej 9 v Bratislave. V 34. minúte je jeho mama v škole kvôli prospechu jej syna u výchovného poradcu.

Mizerný dedko

Mizerný dedko (2013)

V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971.

Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama

Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama (2013)

Rastlina, ktorú somálski piráti občas vo filme žujú, sa volá Kata jedlá. Ide o rastlinu pochádzajúcu z východnej Afriky a Arabského poloostrova. Ide o drogu, ktorej účinky sú veľmi podobné amfetaminu.

Reklama