Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Denníček (41)

The Walking Dead - Season 4

Asi najnudnejšia série so všetkých. Odkrývajú sa tu všetky charaktery a hrá sa na emočnú strunu ale v konečnom dôsledku ide akcia bokom, čo je celkom na škodu veci. Ľudia milujúci drámu a dramatické napätie si prídu na svoje ale tí, čo seriál pozerajú kvôli akcií krochkať blahom zrejme nebudú. Skupina sa nám odtrhla od múrov väznice a smeruje vpred za Ďalšími dobrodružstvami. Som iba zvedavý, kam ich nohy dovedú. 

The Walking Dead - Season 4

Banshee - Season 2

Druhá séria seriálu Banshee predurčuje stretnutie so starými známymi ako aj s novými nepriateľmi a prípadmi, ktoré musí sherif Lucas Hood vyriešiť technikami sebe vlastnými. Akcia, napätie, vraždy, zlo, dobro, sex... všetko čo má seriál mať akurát je to servírované stále rovnako a je možné, že ku koncu série už trocha príbeh naberie opakujúcu sa tendenciu ale rád sa pustím aj do ďalšej série. 

Banshee - Season 2

The big bang theory - Season 7 & 8

Veľmi kvalitná ôsma séria vynikajúceho humorného sitkomu zo sveta teoretickej fyziky. Vzťahy sa ako inak vyostrujú a celá séria graduje k jedinému a tým je svadba Leonarda a Penny. Sheldon prechádza menšou krízou, či už so sfére pracovnej alebo osobnej a zdá sa, že by mohol konečne pustiť na povrch svoje pocity. Radž a Howard sa prekusujú svojimi životmi po starom jeden so svojou ženou a druhý so svojím Yorkshearom. <b>99%</b>

The big bang theory - Season 7 & 8

Banshee - Season 1

Brat mi poradil seriál Banshee, hneď od prvej epizódy som vedel že si spolu budeme rozumieť. Seriál plný akcie, napätia, sexu a príbehových zvratov si u mňa našiel neodškriepiteľné miesto o čom svedčí aj to, že som prvú sériu dokázal zhltnúť za dva dni. Šerif alias bývalý väzeň alias bývalí zlodej alias bývalá pravá ruka mafiána to všetko v jednej osobe a to v osobe ktorá si strihla hlavnú úlohu je predzvesť geniálneho happy endu. Vrelo seriál odporúčam teda zatiaľ aspoň prvú sériu. 

Banshee - Season 1

Frasier - Season 11

Finálna séria populárneho zábavného seriálu o Dr. Frasierovi, ktorá má dokázala vynikajúco pobaviť. Zo začiatku som seriál začal sledovať a bol som k nemu veľmi skeptický. Neskôr sa však ukázalo, že som bol debil a seriál je vážne bomba a vždy mi dokázal vyčariť úsmev na tvári. Nie iba samotný Frasier ale napríklad aj puntičkár Niles alebo nynfomanka Ross, senilný Martin či sexi angličanka Daphne. Som veľmi rád že som si pozrel celú sériu a možno sa k nej ešte v budúcnosti vrátim. 

Frasier - Season 11

Frasier - Season 10

Vzťah medzi Daphne a Nilesom nabral nové kontúry nakoľko Daphne otehotnela a je teda v požehnanom stave. Na druhej strane Frasier a jeho milostný život je stále na bode mrazu a teda sa nič nezmenilo od predchádzajúcej série. Martin má novú lásku, ktorá vyzerá, že je tá pravá. Celkovo dobrá série v ktorej dochádza k vynikajúcej gradácií a je perfektným pilotom pre finálnu 11 sériu vynikajúceho komediálneho seriálu z psychiatrického prostredia. 

Frasier - Season 10

Game of Thrones - Season 4

V štvrtej sérií sa opäť rozohrá veľa strhujúcich dejových linií ktorých vyvrcholení bude neodvratné a krvavé. Lannisteroia, posilnený po masakry na Krvavej svadbe v Řekotočích, kde bolo zradených a povraždených mnoho ich nepriateľov z rodu Starkov, stále držia železný trón. Dokážu však prekonať vlastní egoizmus a odolať neustálemu ohrozeniu z juhu, severu aj východu? Zatiaľ čo  nepremožený Stannis Baratheon pokračuje v budovaní armády na Dračom kameni, bezprostredné nebezpečenstvo prichádza z juhu, keď Oberyn Martell, Lannistrami nenávidená Rudá zmija z Dorne, dorazí do Kráľovho prístaviska, aby sa zúčastnil svadby Joffreyho a Margaery z rodu Tyrellov a možno zariadiť nejaké ďalšie záležitosti. Na severe, zdá sa, vyčerpaná Noční hliadka už nedokáže ďalej odolávať útoku Divokých Mance Rydera. Tým však hrozí ešte väčšie nebezpečenstvo zo strany nesmrteľných Bielych chodcov. K tomu ešte, Daenerys z rodu Targaryenov v sprievode svojich troch drakov a armády Nepoškvrnených oslobodí najväčšie otrokárske mesto Meereen na východe. Získa tak silu uskutočniť svoj hlavní plán - preplávať Úzke more, dobyť Západozem a zasadnúť na železný trón, ktorý jejmu rodu ukradli Lannisterovia.   

Game of Thrones - Season 4

Frasier - Season 9

Frasier je rozpoltený. Na jednej strane sa zoznámil s najlepšou ženou a svete s ktorou má asi všetko spoločné a dokáže si s ňou predstaviť spoločný život, lebo je pre neho dokonalá, na strane druhej stále nemôže prestať myslieť na Lanu, spolužiačku zo strednej, ktorá mu v najbližšom období robila zo života peklo. nakoniec stratí obe ako to iba on vie. Na druhej strane Nilesa Daphne prežívajú najkrajšie obdobie svojho života a rozhodnú sa pre svadbu. Na scéne sa objavujú aj Daphniny rodičia, ktorý sa im obom postarajú o krušné chvíle. 

Frasier - Season 9

Frasier - Season 8

Frasier je ako od prvej série beznádejný čo sa týka nežného pohlavia. Aj keď má na oko super vzťah, zahodí ho a toto robí zakaždým, pričom sa vyhovára na hľadanie dokonalosti. inak je celá séria  v podstate venovaná rozhodnutiu Daphne a Nilesa, ktorý spolu utiekli s Daphninej svadby s Donym. Takže sa z nich konečne stal párik, oh ako dlho som na to čakal asi od 2 série a konečne nastal ten čas. Takže táto séria je venovaná im ich prvému rande, prvým bozkom ako aj opletačkám s Donym a podobne. 

Frasier - Season 8

The Walking Dead - Season 3

Po predchádzajúcej sérií, ktorá bola teda perfektná som nečakal, že ma seriál môže ešte prekvapiť ale mýlil som sa. Tretia séria, ktorá sa zombie problematike venuje iba okrajovo ide viac do hĺbky ľudského podvedomia a správania a k základným pudom. naši hrdinovia sa dostali do väznice v ktorej našli útočisko po vyhorení farmy, vo väznici sa odohráva v podste celá séria. Okrem toho sa tu objavuje mesto plné ľudí a tým aj nové postavy či už dobré alebo zlé posúďte sami. Každopádne postavy ako aj príbeh gradujú a naša prvotná skupinka pomaly vymiera ale na druhej strane sa objavujú aj nový herovia ako napríklad čierna samurajka s dvoma niga zombošmi, Jednoducho pecka. 

The Walking Dead - Season 3

Frasier - Season 7

Konečne sa ľady pohli. Aj napriek tomu že má Niles priateľku s ktorou je rádoby šťastný a Daphne sa ide vydávať za muža s ktorým by podľa všetkého tiež mala  byť šťastná. osud tomu chcel aby sa Daphne dozvedela o Nilesových citov voči nej a začala o svadbe pochybovať. Semienko pochybností do nej zasial aj samotný Frasier, ktorý sa snaží tieto dve spriaznené duše teda Nilesa a Daphne dať aj napriek okolnostiam dohromady. Ako sa to skončí? Dúfajme, že už konečne šťastne. .-) 

Frasier - Season 7

Frasier - Season 6

Šiesta séria v konečnom dôsledku celkom slušne drží štandard komediánej série síce sa moc nepohneme smerom vpred ale pekne sa podtrhávajú povahové črty jednotlivých charakterov. Čo sa mi celkom páči je, že Frasier sa stáva celkom pekným Cassanovom, ako skúša nájsť svoju ideálnu ženu tak iba v tejto sérií pomaly v každej časti vystrieda inú ženu. Daphne je požiadaná o ruku, nie však Nilesom ako by to každý čakal ale Nilesovým právnikom (paradox). Ku koncu sa Ross v zúfalstve so samoty vyspí s Bulldogom, tak som zvedaví ako sa ďalšia séria vyvŕši. 

Frasier - Season 6

The Walking Dead - Season 2

Perfektná séria, ktorá ma chytila hneď od prvej časti pokračuje veľkolepo. Naši hrdinovia museli opustiť svoje doterajšie stanovisko v Atlante a vydať sa na cestu. Na tejto ceste sa im prihodilo množstvo rôznych situácií. NA základe týchto skutočností sa dostávajú na Harshlovu farmu, ktorá akoby sa nebezpečnej nákaze vyhla. Raj na zemi, tu sa odohráva v podstate celá druhá séria a poodhaľujú sa rôzne skryté tajomstvá, či už o hlavných hrdinoch alebo o samotnej farme. Opäť musím zdôrazniť že moja najobľúbenejšia postava sa nemení a je ňou Daryl s kušou ale na druhej strane pridávam jednu do plusu a tou je Lauren Cohan, nenormálne sexi dcérenka farmára, ktorá vo mne vzbudzuje syndróm hrdinu a priam si pýta po tom aby ju každú chvíľu niekto zachránil. Osobne neviem či je tá postava tak dobre napísaná alebo ju vie Lauren tak perfektne stvárniť ale v konečnom dôsledku je mi to aj jedno.

The Walking Dead - Season 2

Frasier - Season 5

Konečne značný príbehový zvrat prinesie Rossino tehotenstvo, v ktoré asi nikto nedúfal. Frasier je stále rovnaký trpák, ktorý si nevie nájsť poriadnu známosť, na druhej strane Niles stále pevne verí, že sa dá s Merisou stále dohromady. Ku koncu série sú však jeho nádeje úplne v troskách a tak sa znova zapája do sociálneho života. Martin a Daphne sú rovnako šarmantný ako v predchádzajúcich častiach.

Frasier - Season 5

Frasier - Season 4

Kvalitný komediálny seriál v ktorom každou Ďalšou časťou a každou ďalšou sériou gradujú spoločenské vzťahy. Show Dr. Frasiera Craina ide v tejto sérií dosť do úzadia a viac sa séria venuje domácemu prostrediu hlavných ale aj vedľajších postáv. Veľmi sa mi páči, že Ross je tehotná a tým nadobúda humor nový rozmer :-) 

Frasier - Season 4

How I Meet Your Mother - Season 9 (final season)

Posledná séria môjho obľúbeného komediálneho sitkomu ma úprimne trocha sklamala. Celá séria je v znamení svadby Barnyho a Robin a všetky príhody sa dejú okolo toho a tým pádom vzťahy naberajú na citovej intenzite. No v posledných dvoch častiach sa celá séria postaví na hlavu a dostane sa úplne k odlišným záverom. No nič od začiatku som vedel, že je to celé o modrom rohu a nie o žltom dáždniku. Aj tak som si najviac v celom serialy zamiloval Marshla a Lilly. Som vďačný, že podobný seriál vznikol a držím jeho protagonistom palce v Ďalších podobných projektoch ale aj v osobnom živote. 

How I Meet Your Mother - Season 9 (final season)

Frasier - Season 3

Čím ďalej sa v tomto seriály posúvam, tým viac ma to baví. Dozvedám sa vždy nové skutočnosti o postavách a aj dejové zauzlovávačky sa mi čím ďalej viac páčia. Okrem Eddieho a MArtyho si začínam obľubovať aj Ross. Prajem veľa veľa podobných sérií a už sa predom teším na ďalšiu sériu. 87%

Frasier - Season 3

The Walking Dead - Season 1

Na pilotnú sériu nastupuje tento zombie epos vo veľkom štýle. Nesnaží sa, ako iné, hrať na hororovú strunu ale práve na vyobrazenie rozličných ľudských charakterov ako aj ich vlastností v postapokalyptickom svete. Ako sa hlavný hrdinovia tejto série dokážu vyrovnať s nemŕtvymi na každom kroku? Každá jedna časť odokrýva iný ľudský príbeh a aj pre sa mi Živý Mŕtvy tak páčia. 96%

The Walking Dead - Season 1

Frasier - Season 2

Druhá sezóna populárneho seriálu o Dr. Frasierovi Crainovi a jeho rodine a kruhu blízkych ma v podstate začal baviť. Humor sa v podstate nezmenil ale nastala jedna obrovská zmena. Hlavný protagonista si konečne ostrihal vlasy a nevyzerá tak ako totálny idiot.. Takže palec nahor a hor sa na ďalšiu sériu, pretože v tejto v podstate nedošlo k nijakým zmenám ale rodinné vzťahy sa pekne vykryštalizovali. 77% 

Frasier - Season 2

Frasier - Season 1

Dokopal som sa k tomuto staršiemu rádoby sitkomu z prostredia psychologického poradenstva. Dr. Frasier Vraine je pán čo sa snaží radiť ľuďom prostredníctvom svojej vlastnej rádiu poradne, čomu celkom nechápem keďže jeho vlastný život nie je práve usporiadaný nakoľko si musel do domu nasťahovať otca, ktorému musel nájsť opatrovateľku a k tomu všetkému má puntičkárskeho brata, ktorý je mu však názormi veľmi podobný. Niekedy som sa celkom bavil niekedy mi to zas prišlo nudné. Pravdu povediac ak by v seriály absentovala postava jeho otca ďalšiu časť by som si asi nepozrel. 68%

Frasier - Season 1