Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Obsahy (3)

Slib

Slib (1990) (TV film)

Dojímavý a pravdivý príbeh o nezlomnej vôli pätnásťročného Terryho, ktorý sľúbil svojej umierajúcej matke, že sa postará o svojich šiestich mladších bratov a udrží rodinu pohromade. Terry musí čeliť mnohým rodičovským povinnostiam a nešťastiam, vrátane hladu i vyvlastnenia. Jeho vôľa je testovaná na maximum, až kým nedosiahne svoj bod zlomu. Dostáva sa do pokušenia len tak odísť od tohto všetkého, čím by porušil svoj sľub, alebo má možnosť pokračovať v boji proti všetkým problémom a udržať svoju rodinu pokope, tak, ako sľúbil.

Na šikmej ploche

Na šikmej ploche (1989) (TV film)

Rodičia sedemnásťročného Dannyho žijú oddelene. Danny žije so svojou matkou, s ktorou nevychádza veľmi dobre. Zbožňuje síce svojho otca, ale keďže s ním nežije, má pocit, že je opustený, a preto sa snaží získať otcovu pozornosť a lásku najrôznejšími spôsobmi. Dokáže byť agresívny, nepriateľský, milý i apatický. Keď jeho otec oznámi, že sa chystá oženiť so svojou priateľkou Susan, Danny prepade zúfalstvu a rozhodne sa k radikálnemu kroku...

Hlavní podezřelý

Hlavní podezřelý (1982) (TV film)

Úspešný obchodník Frank Staplin (Mike Farrell) sa stane hlavným podozrivým v prípade únosu a vraždy niekoľkých mladých dievčat. Od tej chvíle ho prenasledujú médiá a odvrhnú jeho priatelia a susedia. Jeho jedinou nádejou na návrat do normálneho života je odhaliť identitu skutočného páchateľa.

Reklama