Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (11)

plagát

Gravitácia (2013) 

"Najlepší film o vesmíre, aký bol kedy nakrútený" Tento výrok určite nie je ďaleko od pravdy. V kine som takmer celých 90 minút zízal na plátno s otvorenými ústami. Lepšie by to bolo už iba s hudbou od Angels and Airwaves. Načo niekto ponúka výlety do vesmíru pre turistov keď máme Gravity ? ;) Škoda len, že keď sa tento film objaví na DVD zníži sa mu hodnotenie o dosť percent a všetci, čo si to pozrú doma sa budú pýtať: ČO SAKRA OSTATNÍ NA TOM VIDIA ?

plagát

Vyhlídková trasa (2013) 

Ten blbý pocit, keď zistíte, že jediné čo si po týždni budete z tohto filmu pamätať je mohawk Josha Duhamela. Ak je 70 minút film nudný a nezáživný, tak to nezachráni ani záver, ktorý u mňa vzbudil menšie prekvapenie (našťastie).

plagát

Kde sa chodník končí (2012) 

Skvelý soundtrack, krásne zábery z rôznych častí sveta, adrenalínová jazda, triky a pády. Borci to fakt vedia a pozerať sa na ich výkon bol naozaj zážitok.

plagát

Hostiteľ (2013) 

Najhoršia Schizofrenia akú som kedy videl :D . Zbytočne rozťahané a dlhé. Pozitíva sa hľadajú ťažko, ale nejaké sa predsa len nájdu.

plagát

Evil Dead (2013) 

Totálna šialenosť od začiatku až do konca. Bol to poriadny brutal a ani chvíľu som sa nenudil. Jednu hviezdu uberám za naivitu hlavných postáv.

plagát

Moon (2009) 

Tento film presne vystihuje veta v obsahu "To najťažšie, čo ťa môže stretnúť 250 000 míľ od domu, si ty sám. Pocit, že jediný kto by mi mal robiť spoločnosť niekoľko mesiacov vo vesmíre je inteligentný počítač je naozaj skľučujúci. Celý dej a zvrat vo filme príjemne dopĺňajú krásne zábery z povrchu Mesiaca.

plagát

Looper: Nájomný zabijak (2012) 

Tomuto filmu výrazne pomohlo herecké duo Joseph Gordon-Levitt a Bruce Willis. Veľmi sa mi páčila sci-fi stránka filmu. Looperi ako nájomní zabijáci sú naozaj originálni. Film neustále gradoval a samotný záver ma presvedčil aby som mu dal 5 hviezd.

plagát

Paralelné svety (2012) 

Ešte teraz ľutujem, že na tento film som nešiel do kina. Dokonalé vizuálne dielo. Pri krásnych scénach som si veľmi nevšímal scenár a neriešil som ani fyzikálne zákony. Jednoducho som si vychutnával dokonalý obraz.

plagát

Mama (2013) 

Na tento horor som sa dlho tešil. Napokon ma neohúril, no ani nesklamal. Prvá polovica filmu bola kvalitná a páčila sa mi. V druhej polovici už nebola atmosféra taká napätá a to, že sa postava "Mama" objavovala čoraz častejšie filmu skôr uškodilo.