Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbení režiséri (10)

Quentin Tarantino

Nie, že by týpeček priniesol niečo geniálne originálne na svetlo sveta... Ale je zjavné, že videl asi všetky filmy a prináša niečo geniálne a originálne neoriginálne.

Matthew Vaughn

 Ani som si neuvedomil, že všetky jeho filmy som zožral aj s navyjákom, o ktorých som ani nevedel, že sú jeho. Takže pri jeho mene mi svietia samé fullky a teda BEM do TOPky!

Robert Zemeckis

Pre mňa stelesnenie lásky k filmu ako takému... Hutne demonštrované

David Fincher

(Popri Scottovi) jedna z najpresnejších réžijných rúk súčasnosti. A navyše dokáže vložiť rovnakú vášeň aj do "malých" príbehov.

Christopher Nolan

Emóciami sa točia romantiky a podobne, Kryštof sa riadi čistým kalkulačkovým ráciom a iba tým si vysvetľujem reakcie jeho kritikov.

James Cameron

Sedlák prišiel z kamiónu bez akéhokoľvek filmového vzdelania a navždy zmenil tvár nie len filmu, ale odvážim sa tvrdiť, že celej histórie... Minimálne tri krát!

Danny Boyle

Najlepší a najoriginálnejší režisér celovečerných videoklipov, z ktorých niektoré majú pridanú hodnotu a teda PRÍBEH

Edgar Wright

Najväčší filmový nadšenec , ktorý sa náhodou dostal k točeniu filmov. Nedbá pri tom na konzervatívne nepísané pravidlá (k príkladu presné vymedzenie žánru filmu...) ale ide si svoje! Jeho filmy nie sú pre každý vkus, ale u mňa triafajú jeden terč za druhým suverénne do čiernej. :)

Michael Bay

...BAYhem, ktorý "Neprišiel liečiť rakovinu, ale baviť ľudí". Skús povedať, že sa mu to nedarí.