Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obsahy (2)

Prvorodený

Prvorodený (1984)

Wendy (Teri Garr), rozvedená matka vychovávajúca svojich dvoch synov, staršieho Jakea (Christopher Collet) a mladšieho Briana (Corey Haim), si po dlhšej dobe nájde vážnejšiu známosť. Zo začiatku sa jej priateľ Sam (Peter Weller) javí ako skvelý chlapík, ktorý sa snaží nájsť si cestu k obom chlapcom. Potom, čo sa k rodine presťahuje, sa však veci začínajú meniť. Obaja synovia sa snažia s novou situáciou vyrovnať. Všetko sa ale skomplikuje, keď starší Jake zistí, že Sam je zapletený do ilegálnych aktivít, ktoré začínajú vážne ohrozovať jeho rodinu.

Mr. Willowby's Christmas Tree

Mr. Willowby's Christmas Tree (1995) (TV film)

Jediný vianočný stromček sa môže stať zdrojom radosti nielen pre pána Willowbyho, ale aj pre ľudí a zvieratá žijúcich v okolí jeho usadlosti.
Okúzľujúci príbeh o rodinke myší, ktorá žije v dome bohatého a excentrického pána Willowbyho (Robert Downey Jr.). Rodinka sa rozhodne získať na sviatky perfektný vianočný stromček, a to tak, že si odštipne vrchol stromu majiteľa domu. Lenže o tento vzácny kúsok majú záujem aj iní, a tak sa myšia rodinka snaží získať ho z rúk najrôznejších ľudí i zvierat. Pritom sa stávajú svedkom toho, ako ostatní oslavujú príchod Vianoc.

Reklama