Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma
  • Animovaný

Recenzie (218)

plagát

#annaismissing (2023) 

Lip zpracovane a obecne i zajimavejsi, nez #martyisdead, ale cely dojem kazi jedna zasadni vada - je naprosto neuveritelne, ze by bylo hlavnim postavam 15.

plagát

The Sacrifice Game (2023) 

Nejvetsi problem filmu vidim v tom, ze se nemuze rozhodnout, jestli chce byt home invasion thriller nebo rodinny film pro deti a na mnoha mistech to pak bohuzel hodne hapruje. Ale v nekonecne konkurenci spatnych hororu aspon trochu vynika.

plagát

Deadstream (2022) 

Ječící muž, který svým nekončícím jekotem přehluší vše, co by mohlo být na filmu zajimavé.

plagát

Thor: Láska a hrom (2022) 

Jako film to mozna neni uplne ono, ale jako heavy metalovy videoklip je to pecka. Jen to chtelo vic zapracovat na muzice, Gloryhammer tomu vylozene chybi.

plagát

Angels of Death (2021) (seriál) 

Graficke zpracovani kycovite pusobive, pribeh nudny a tupy prumer, dialogy mezi marinaky maximalni cringefest. Bonusovy bod za Jonathana Keebleho, asi nejlepsiho vypravece Warhammer audioknih.

plagát

Skinheadi v USA: Vojáci rasové války (1993) (TV film) 

Uchylny cringefest. Parta poloretardovanych inbreed rednecku z Alabamy, ktere by Hitler zplynoval hned v prvni vlne, si hraje na neco, cemu vlastne ani nerozumi. Neco jako nasi flastenci.

plagát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizóda) 

Naprostou euforii z obsazeni Offermana, ktery je proste v jadru porad Ron Swanson, vystridal nepredstavitelny sok. Citil jsem se jako Lunak a mel jsem chut rvat: "To je nelidsky!" Rozdychaval jsem to hodne dlouho, ale pak jsem se na ten dil dodival a... ve finale to tak strasny nebylo. Mam tyhle odbocky do minulosti rad, protoze hru jsem hral nekolikrat, ale i tak mi to prislo trosku zbytecny a ty emoce se proste nedostavily.

plagát

Vreskot (2022) 

Za me nejslabsi Vriskot, vsechno je tak nejak nedotazene do konce. Film je opet strasne meta a snazi se tak ospravedlnit svou existenci, ale fakt je ten, ze je mnohem horsi nez to, co jakoze nadnesene komentuje, zvlast ve srovnani s tim, jak s danym tematem pracovaly predchozi dilky. Kdo je vrah vime vicemene od zacatku, samotne vrazdy a vyber obeti nedavaji vubec smysl a hlubsi motivace vrahu je de facto nulova. Film tak nakonec plni ucel jen tim, ze nam ukazuje, jak je dnesni doba "requelu" zvracena, bohuzel tim nejhorsim moznym zpusobem.

plagát

Wednesday (2022) (seriál) 

My Little Wednesday: Friendship is Magic Trestuhodne nevyuzity potencial, kdy se po par dilech zahodi potencial hlavni postavy a cela show se plne preklopi do standardniho teenage school fantasy s generickymi postavami, kam se sama Wednesday uspesne zaradi. Otevreny konec pak slibuje, ze se za rok Wednesday do Bradavic zase vrati. Jinak Ortega sice hraje naramne a roli zvlada jeste lepe, nez sveho casu Christina Ricci, ale nemuzu si pomoct, situace, kdy druhou nejtmavsi osobu na skole oznacuji za "velmi bledou" jsou znacne absurdni.

plagát

60 sekúnd (2000) 

S dvacetiletym odstupem musim rict, ze to byla strasna pitomost. Cilova skupina jsou fakt kluci pod 20.