Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Krátkometrážny

Obsahy (46)

22. července

22. července (2018)

Skutočný príbeh o následkoch najsmrteľnejšieho teroristického útoku v Nórsku. 22. júla 2011 bolo 77 ľudí zavraždených po tom, čo krajný pravicový extrémista odpálil bombu v Osle a vykonal masovú streľbu v tínedžerkskom kempe na ostrove Utøya. 22 July rozpráva príbeh v troch rovinách - o ľuďoch, ktorí útok prežili, o politickej vláde Nórska a o zúčastnených právnikoch. Je o ceste k zmiereniu a uzdraveniu krajiny z událostí.

House of Bodies

House of Bodies (2013)

Detektív Starks (Terrence Howard) pracuje na prípade záhadných vrážd pripomínajúcich tie, ktoré pred rokmi spáchal sériový vrah Henry Lee Bishop. Hluchonemý chlapec sa stane svedkom toho, ako na zvrátenej webstránke, ktorá ponúka udalosti z Bishopovho domu, bojuje vysokoškoláčka o holý život. Chlapec má však podozrenie, že násilie na internete nie je len nechutné divadlo.

Patálie s dřevorubci

Patálie s dřevorubci (1954)

Dva zdvorilé svište-dvojčatá zistia, že strom, ktorý bol ich domovom, niekto vyrezal a odviezol preč z lesa. Svište sa rozhodnú strom nájsť. Čoskoro ho objavia v drevárskom podniku, na kope pripravenej na spracovanie. Keď sa za ním dostanú až do továrne, uviaznu v bizarnom mechanickom procese, ktoré drevo spracováva a okrem iného z neho vyrába špáradlá.

Pozor na brouky

Pozor na brouky (1951)

"Gambling Bug" vyvolá hazardnú horúčku v každom, koho uhryzne. Tentokrát si vyberie mačku, ktorá po uhryznutí zatúži hrať karty s buldogom. Kto z hráčov prehrá, musí absolvovať trest. Mačka síce neustále prehráva a postihujú ju čoraz tvrdšie tresty, avšak uhryznutie ju núti v hre pokračovať.

Tweetyho volání o pomoc

Tweetyho volání o pomoc (1951)

Sylvester sa snaží dostať na palubu námorného parníka, kde chce uloviť Tweetyho. Kanárika však stráži ostražitá babička. Keď Sylvester dostane morskú chorobu a potrebuje medicínu, Tweety obsah fľašky vymení za nitroglycerín.

Lov na kachny

Lov na kachny (1949)

Porky Pig ide spolu so svojím psom na loveckú expedíciu, odkiaľ si domov privezie živého Duffyho Ducka. Aby ostal čerstvý až do večera, strčí ho do mrazničky. Z nej však Daffy, pre koho je to celé iba hra, neustále uteká, a tak Porkyho spolu s jeho psom provokuje.

Ať jde čert k čertu

Ať jde čert k čertu (1954)

Bugs Bunny zisťuje v encyklopédii, či sú zajace súčasťou jedálnička Tasmánskeho diabla.

Rychlý Gonzales

Rychlý Gonzales (1955)

Hladujúce mexické myši sa chcú dostať do syrovej továrne, ktorú stráži Sylvester, a tak zavolajú Speedyho Gonzálesa, najrýchlejšieho myšiaka v Mexiku. Myšiak má Sylvestera prekabátiť a získať syr pre ostatných.

Tweety a dva kocouři

Tweety a dva kocouři (1951)

Sylvester si všimne Tweetyho, ako po búrke odhadzuje sneh zo svojho hniezda na vrchole stĺpa. Kanárik však neujde pozornosti jednookého oranžového kocúra, ktorý sa oň so Sylvestrom pobije. Tweety im medzitým ujde až do pivnice, kde sa skamaráti s dreveným vtáčikom.

Bugs a lupiči

Bugs a lupiči (1954)

Bugs si privolá taxi, no nevie, že je to auto určené na únik dvoch bankových lupičov.

Domov pro kočičku

Domov pro kočičku (1948)

Sylvester a oranžové mačiatko bojujú v chladnej noci o priazeň Elmera Fudda.

Králíkova slavná bitva

Králíkova slavná bitva (1950)

Sam Von Schamm Hesián a Bugs Bunny bojujú v málo známej bitke Americkej revolúcie, v bitke o Bagel Heights.

Kanáří povyk

Kanáří povyk (1950)

Sylvester zbadá Tweetyho v byte v San Franciscu a snaží sa k nemu všemožne dostať. Babička i recepčný sú však odhodlaní jeho plány prekaziť.

Lovecká sezóna

Lovecká sezóna (1951)

Daffy Duck a Bugs sa hádajú, či je králičia alebo kačacia sezóna. Robia tak kvôli lovcovi Elmerovi Fuddovi, ktorý by si na lesnú zver rád zastrieľal.

Golden Yeggs

Golden Yeggs (1950)

Na farme Porky Piga znesie hus zlaté vajce zhodí to na Daffyho. Káčer ochotne prijme slávu a ovácie, až kým ho neunesie gangster Rocky a nežiada od neho ďalšie vajce.

Pane, máte povolení?

Pane, máte povolení? (1950)

Porky prišiel do prírody na samotu maľovať krajinky. Káčer Duffy Duck sa preoblečie za lesného muža, šerifa, kata i Pocahontas, len aby ho mohol provokovať.

Porky Chops

Porky Chops (1949)

Drevorubač Porky narúša pokoj veveričky, ktorá dovolenkuje v Severných lesoch, keď sa snaží odpíliť strom s jej úkrytom. Veverička sa snaží svoje útočisko všemožne ubrániť. Konflikt medzi ňou a Porkym nakoniec prebudí rozzúreného medveďa.

Yankee Doodle Daffy

Yankee Doodle Daffy (1943)

Daffy v úlohe agenta zastupuje svojho syna Sleepy LaGoofa a snaží sa ho predať hľadačovi talentov Porkymu. Daffy vynaloží obrovskú energiu, aby Porkyho presvedčil, čo všetko jeho dieťa dokáže. Sleepy zatiaľ iba sedí na gauči a líže obrovskú lízanku.

Chcete být milionářem?

Chcete být milionářem? (1950)

Porky súťaží v zábavnom kvíze, v ktorom sa každá nesprávna odpoveď trestá. Nakoniec však trezory, balvany, potoky vody a iné nepríjemnosti postihnú uvádzača súťaže, káčera Duffyho.

Reklama