Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Sister Cities

Sister Cities (2016)

Štvorica odcudzených sestier sa znovu stretáva v rodnom dome v New England z dôvodu údajnej samovraždy ich matky. Zatiaľ, čo miestna polícia vyšetruje okolnosti jej záhadnej smrti, napätie medzi sestrami narastá a znovu vyplavuje na povrch staré rany. Film je natočený na základe rovnomennej a medzinárodne uznávanej hry z pera americkej autorky Colette Freedmanovej.

Careless Love

Careless Love (2012)

Careless Love [Nedbalá láska] rozpráva príbeh mladej Austrálčanky Linh, pôvodom z Vietnamu, ktorá si popri štúdiu na univerzite nájde prácu ako profesionálna spoločníčka. S jedným z jej pravidelných klientov, ktorým je americkým obchodník s umením, si vypestuje hlbší vzťah. Linh sa snaží dva odlišné životy patrične oddeliť. Keď sa však na univerzite zaľúbi do jedného zo študentov, veci sa náhle skomplikujú.

Jako chmýří pampelišek

Jako chmýří pampelišek (2012)

Rachel Gladstein je plaché deväťročné dievča, ktoré sníva o nenaplnenom dokonalom priateľstve. Keď v škole spozná drzú Valérie, všetko sa zmení. Valérie ju čoskoro zasvätí do spleti svojich darebáctiev. Udalosti naberú divoký spád, keď sa jej rozvedená matka Catherine zblíži s Rachelinym ženatým otcom Michelom. Vzájomná príťažlivosť komplikuje situáciu v oboch, zdanlivo harmonických, rodinách.

Reklama