Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Vyháňač diabla

Vyháňač diabla (1973)

Viem si predstaviť čo v roku 1973 tento film spôsobil. Pre mňa je tento film tá najsilnejšia káva. Verím že pre niektorých veriacich to musí byť doslova neznesiteľný pohľad na plátno. Ellen Burstyn, matka Regan tu predvádza zrejme životný výkon a považujem ho za jeden z najlepších hereckých výkonov vôbec. A kňaz ktorého hral Jason Miller? Tento herecký výkon je ešte lepší a myslím si, že práve tento herec je hrubo nedocenený! Čo si tu filmári dovolili je absolutne nevídané a človek má pocit že si toho tvorcovia dovoľujú až moc, ale to je na tomto filme práve to najsilnejšie. Pre mňa 98 %!

Votrelec ³

Votrelec ³ (1992)

Totálne nedocenený film!!! Prežil si veľa kritiky za tú dobu čo je na svete... až prehnane moc. Alien 3 je totálne iný ako predchodcovia a je to len dobre. Takú depresiu som v živote nezažil. Ripleyová, ako keby jej nestačila tá hrôza ktorú už prežila, sa dostáva na planétu so samými vrahmi a vyvrhelmi a dostáva ešte tvrdšie kvapky od života a keď sa zdá že už horšie byť nemôže, zistí že môže. Je to hlboko a doslova brutálne nepochopený film!!! A hudba... to je môj najobľúbenejší soundtrack. Pre mňa 95 %, možno najlepší diel.

Votrelec 2

Votrelec 2 (1986)

Skvele namiešaná zmes scifi, hororu a akčného filmu zároveň. James Cameron ukázal že je proste frajer. Pre mňa dokonalá atmosféra, najlepšia akú som kedy pri filme zažil. Jediná chybička na dokonalosti je podľa mojho názoru predsa len trošku prehnaný koniec, ale inak super. Na svoju dobu úžasná záležitosť. Cameron je len jeden!