Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Horor

Obľúbení herci (10)

Leslie Nielsen

Nejlepsi herec ktereho jsem kdy videl, i v nejvetsi a nejvtipnejsi parodii si vzdy dokaze udrzet kamennou tvar a placnout neakej vtip :D. Respekt.

Adam Sandler

Vyborny herec zejmena v Trestna lavice, klik, evropsky gigolo, a kdyz si chuck bral larryho. Dobrej borec kterej vzdycky vi jak me rozesmat :D.

Jean Reno

Muj nejoblibenejsi francouszky herec, hlavne diky Ruzovy panter, Drz hubu, Wasabi, Mission impossible, a nejlepsi z nich Navstevnici.

Sacha Baron Cohen

Sacha je hodne dobrej v Borat, Ali-g indahouse, bruno, a uz se tesim na Diktator.

Johnny Depp

hodne znamy herec, ale me se usadil v hlave diky Piratum z karibiku kde hral kapitana Jacka Sparrowa, karlik a tovarna na cokoladu a Alenka v risi divu, nemuzu se dockat az uvidim Temne stiny.

Jim Carrey

proste kral komedii se zviraty co dodat, snad jen to ze nejvic se me libil v Bozsky bruce, Lhar lhar, Ace ventura a pan popper a jeho tucnaci.

Seann William Scott

tenhle je jeden z nejlepsich diky sve roli Stiffler ktera ho proslavila, ale dobry byl i ve filmech jako vivtejte v dzungli, hele vole kde mam karu?, neprustrelny mnich a road trip.

Ben Stiller

dal jsem si ho sem protoze vzdycky vi jak se dostat do pruseru obvzlast ve filmech jako je fotr je lotr, jeho fotr to je lotr, fotri jsou lotri ale byl dobrej i v noc v muzeu a baba na zabiti.

Rowan Atkinson

komik ktery se nikdy neokouka :D to je Rowan v roli mr. beana a Johnyho Englishe.

Owen Wilson

Owen je dobrej na komedie ale hraje hlavne v sladacich jako je nesvatbovi, marley a ja, jeho fotr to je lotr, fotr je lotr, fotri jsou lotri ale libil se mi i v Armageddon, tvrdak Taylor.