Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (6)

plagát

John Wick (2014) 

neda mi toto neokomentovat ,to akoze co malo byt ?!cely film by sa dal zhrnut dvoma vetami a to ze mu ukradli auto, zabili psa a on zato vystriela nejaku bolsevicku rodinku a ich pomocnickov ...finito...aj akcnak by mohol mat nejaky ten dej a zmysel ,prinajmensom mohli dat nieco vediet o tych postavach no nicz toho len ppc multi-kill v podani Keanu Reevesa ...nic viiic ...takze za dve

plagát

Podfu(c)k (2000) 

jazda tak bláznivá a plná hlášiek, po ktorých som dlho lapal po dychu. Z názvu je jasné, že pri tomto filme nebudú použité tie najčistejšie metódy. Guy Ritchie sa dokázal bez rukavičiek zaoberať ľudskou chamtivosťou, ktorá je tentokrát smerovaná hlavne k diamantu, ktorý nikoho nenechá chladným. Londýn je miesto, kde si každý gangster dokáže nájsť svoje , či má chuť stávkovať , hrať poker, staviť na nelegálny zápas , no nikto neodmietne ani šancu dostať sa k 84 karátovému diamantu, ktorý sa v tomto meste ocitol. Neskutočné situácie plné vtipu a skvelých hereckých výkonov, podmanivý a jedinečný aj vďaka hudbe ktorá nemá chybu .

plagát

Prekliaty ostrov (2010) 

plné hodnotenie si zaslúži za nečakaný zvrat ku ktorému film dôjde a preto som pri titulkách ešte dlho sedel s otvorenými ústami. Dej pomaly napovedá a diváka sprevádza atmosférou, ktorá je podmienená situáciou v týchto časoch v USA. Paranoidné predstavy o hrozbe komunistov a vojaci trpiaci dôsledkami druhej svetovej vojny. To sú výsledky hrôz nášho sveta. Smrť ľudí zlomí aj tých najsilnejších. Aj také silné osobnosti ako sa zdá byť detektív v hlavnej úlohe (L.Dicaprio). Pri vyšetrovaní na ostrove, kde držia tých najmasovejších pomätencov sa dostáva do súboja so samým sebou a myslí si že prichádza k spiknutiu voči jeho osobe .No veci sa majú inak, čím viac si myslíte, že máte vo veciach jasno, tým viac sa strácate v tejto hre doktorov, personálu a jeho policajných prisluhovačov...

plagát

Zlo (2003) 

film si zobral za úlohu ukázať k čomu smeruje šikana a nie asi len pre mňa bolo veľkým zadosťučinením, že ju aj náležite potrestal. Jediné čo by som mu vytkol bolo to, že kým sme sa tej spravodlivosti dovolali prešli sme scénami, ktoré vo mne vyvolávali veľa otázok ohľadom reálnosti a doby do ktorej bol vlastne film zasadený.

plagát

Californication - Orgie v Kalifornii (2007) (seriál) 

takýto život si nevyberiete, žijete ho a užívate si plnými dúškami no len dokedy ...ak sa zdá že Hank prežíva chlapský sen tak to len do určitej miery. David Duchovný sa dokázal zhostiť úlohy pôžitkára neskutočne dôveryhodne aj potom čo som si ho nevedel predstaviť inak ako agenta z Akty-X . Dej je sarkastický a situácie sa často vymykajú spod kontroly, Hanka všetci milujú a zároveň asi aj nenávidia za jeho servítku ktorú si pred ústa nikdy nedal a za jeho "dôstojný" prístup k ženám . Sex, drogy a rock n roll to nie sú jediné hesla Hanka Moodyho aj keď by sa to mohlo zdať . Má dcéru ktorú miluje a ženu ktorú si nedokáže udržať vďaka svojej schopnosti priťahovať problémy na každom kroku..

plagát

American Horror Story - Murder House (2011) (séria) 

seriál tvorcov seriálov, ktoré sa tomuto počinu dejovo úplne líšili ,no to čo ich spája je ich odvážnosť a schopnosť šokovať tam, kde sme to už nečakali. Myšlienka domu plného duchov je už síce obohraná ,no to ako to bolo všetko podané v tomto seriáli vás prekvapí svojou perverznosťou, zamrazí po chrbte nie z šokových momentov ale z intenzívneho napätia, ktoré začne pilotnou časťou a končí 12. dielom. Tento seriál sa mimoriadne vydaril a po dlhom čase som videl horrorové dielo, ktoré by sa mi takto zapísalo do pamäte. Seriál vytvoril veľmi kultovú atmosféru, ktorú podmieňuje aj svojimi officiálnymi stránkami na ktorých sa môžete aj vy sami lepšie zoznámiť so zmieňovaným murder house a so všetkými výraznými postavami . Rubber -chlapík v sadistickom, čiernom prevleku sa stal v USA hitom, ktorého si dokonca môžete zavolať domov, aby priviedol do šialenstva aj niekoho z vašej rodiny..