Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Dokumentárny
  • Akčný

Recenzie (23)

plagát

Hornet's Nest, The (2013) 

Goebbels sa slastne prevaľuje v hrobe. Čím ďalej, tým sme sprostejší.

plagát

Vygumuj a napíš (1996) (divadelný záznam) 

ale tam hoééé tam hoéééé tam sú kuýýýýý!

plagát

Vražda - Série 3 (2012) (séria) 

Slabučké... Podľa tohto je dánska polícia úplne neschopná banda a dánsky premiér týždeň pred voľbami nerobí nič iné, iba chodí hore dole a vypytuje sa, ako sa tej neschopnej bande darí... Strata času

plagát

V odborné péči (2008) (seriál) 

Sklamanie. Šablónovité, monotematické, ku koncu som im to už ani neveril. Ohromne ma iritovala tá debilná zvučka po pár minútach deja. A ešte viac, keď na pravé poludnie museli byť interiéry nasvietené vždy aspoň piatimi bodovkami. Neviem, či v emerike prestalo svietiť slnko, alebo to bolo súčasťou osvetľovačovej terapie, ale trhalo to oči.

plagát

Ve světě gangsterů (2013) (seriál) 

Je to ako leporelo. Obrázky pre deti - s obsahom pre deti... Bývalí gangster sa prechádza z väznice do väznice, záber na múry, záber na mreže, záber na xichty... a inak v podstate nič. Žiaden hlbší obsah, poučenie, výpoveď. Priemerné obrázkové leporelo.

plagát

World Trade Center (2006) 

A do ***, on to natočil Stone?! Aaaaaaaauuuuu! Fanúšikovia, NEPOZERAJTE to. Vlastne, nikto nech to nepozerá, strašne americká blbina alá "přístavní policie".

plagát

Standard Operating Procedure (2008) 

Najhoršie je, že toto bola len príprava na výsluchy. To hlavné sa dialo a deje mimo záberov, mimo záujmu, mimo nás...

plagát

Homeland - Zradca (2011) (seriál) 

Že amíci milujú stupídny brak, no to sa ešte dá pochopiť. Stačí, že je to rozprávka, všade visia vlajočky, k tomu debilný scenár a tragicky umelé kulisy. Ale prečo to má 90% na csfd???!!! S čím preboha túto klišoidnú blbinu porovnávate, že tomu dávate 5 hviezd?

plagát

Separé (2009) (relácia) 

TV príliš nepozerám, veď väčšinou sa to ani pozerať nedá. Ale toto je výborné. Mohlo by byť aj dlhšie, podrobnejšie, častejšie. A pre mňa bez žabky... No i tak jeden z mála dobrých programov na RTVS či ako sa volajú. Kvôli takýmto programom by som začal súhlasiť aj s platením koncesionárskych poplatkov. Takže, kde sú tie ostatné?!