Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (4)

plagát

Nikdy ma neopusť (2010) 

Tento film by si zaslúžil aj vyššie ohodnotenie, keby v ňom nebolo také množstvo nezodpovedaných otázok. Už v úvodných titulkách zaráža fakt, že "priemerný vek človeka dosiahol 100 rokov". Povedala som si, ok nejaká blbosť, nechám sa prekvapiť, čo bude ďalej. Avšak vo filme nie je vysvetlené takmer vôbec nič. Ako funguje celý systém darovania orgánov, ako v tej dobe dokázali vytvoriť klony - už vôbec nehovoriac o tom, že klony boli deti a samé hovoria o tom, že vznikli z dospelých feťákov, prostitútiek a inej spodiny spoločnosti. Ďalší nezmysel je v tom, že vôbec nespomínajú aké orgány tí mladí ľudia darovali, keď niektorí prežili 3-4 darovania. To by som chcela vidieť ako je to z medicínskeho hľadiska možné, že by niekto žil napr. s jednou obličkou, bez pankreasu, s jedným pľúcom a s jedným .... ? Tú vetu ani nemôžem dokončiť, lebo už si neviem predstaviť, ktorý orgán by mu vzali, aby bol schopný ten človek ešte ako tak fungovať. Asi už len srdce ale to by už logicky nemohol prežiť štvrté darovanie ako sa tam spomína. Odhliadnuc od týchto nonsensov neviem či si kameraman zabudol stojan, ale mnohokrát je vo filme roztrasený obraz a to ani nie je dej filmovaný v pohybe. Takisto je zarážajúce ako sa obete tohto "plánu" z neho nedokázali a ani len trochu nesnažili vymaniť, keď tú možnosť mali a žili mimo internátnu školu atď atď. Prekvapujúce tri hviezdičky dávam za herecké výkony Mulligan, Garfielda a Knightley, ktoré boli fakt výborné a za to, že napriek tomu zdĺhavému deju sa na film dalo pozerať.

plagát

Mladý černý hřebec (2003) 

Tento film, je čistou kópiou filmu "Black Stallion Returns". Ťažko sa mi hľadá niečo, čo by tam bolo iné, snáď len dievča v hlavnej úlohe namiesto chlapca? Dej je zasadený do peknej prírody, o krásnej sa dá hovoriť len v originálnom firme "Black Stallion". Milujem filmy o koňoch, ale takýto 45 minútový nie zrovna podarený remake - za to dávam 2 hviezdičky dolu. Jednu hviezdičku som nedala len preto, že herečka naozaj vedela veľmi dobre jazdiť na koni a bolo to vierohodné.

plagát

Pán a pani Smithovci (2005) 

Osobne nechápem, aký bol rozdiel keď Angelina Jolie hrala Laru Croft alebo Mrs.Smith - jej výkon nebol ničím novým v porovnaní s Tomb Riderom, o iných filmoch radšej nehovoriac. Veľmi priemerný až podpriemerný film, s plytkým scenárom. Pri scéne keď sa manželia Smithovci snažia navzájom zabiť radšej vypnite film alebo si to pretočte. Odo mňa dve hviezdičky, aj keď mám obidvoch hercov veľmi rada, ale toto bol fakt prepadák a pod chvíľou som kukala, kedy to už bude končiť.

plagát

101 dalmatíncov (1996) 

Kto by bol povedal, že dvoch zloduchov, čo kradnú roztomilé šteniatka budú stvárňovať zrovna Dr.House a pán Weasley :) Dej je dosť predvídateľný, občas totálne nereálny, ale tak to už v rozprávkach chodí. Nič menej je to celkom dobrý celovečerný film na pozeranie s deťmi napríklad na Vianoce. Treba vyzdvihnúť aj dobre vycvičené psy a geniálne odohranú Cruellu De Vil v podaní Glen Close.