Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Animovaný

Biografie (3)

Sophie Hunter (herečka / producentka)

08.08.2015

Sophie Irene Hunter, narozená 16. března 1978, oplývá mnoha talenty. Je to britská autorka a režisérka divadelních her, herečka a zpěvačka. Věnuje se také hře na klavír, jízdě na koni, hraní tenisu a plachtění. Její rodiče, Charles Hunter a Anna Katherine, jsou již rozvedení. Sophie má dva mladší sourozence, Patricka a… (viac)

Mélissa Désormeaux-Poulin (herečka)

25.02.2014

Mélissa Désormeaux-Poulin je francouzsko-kanadská herečka narozená roku 1981. Její matka je ředitelka komunikace a otec je učitel. Studovala na umělecké škole v Lanaudière. Désormeaux-Poulin se ve věku šesti let objevila v reklamní kampani pro cereálie Magic Crunch and Magic Post. Herečka vystřídala spoustu seriálů, ve kterých… (viac)

Dylan Minnette (herec)

23.02.2014

Dylan Christopher Minnette se narodil 29. prosince 1996 v Indianě. Již v sedmi letech začal natáčet reklamy v Chicagu. Později se přestěhoval do Los Angeles, kde pokračoval v herectví.Dylan, ve věku osmi let, natočil svou první televizní roli. Ztvárnil mladého Charlieho Harpera v seriálu Dva a půl chlapa. Poté si zahrál v jedné… (viac)

Reklama