Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Horor

Obľúbení herci (7)

Bruce Lee

Vynikajúci bojovník,nepochopený vizionár skvelý herec,ktorý bohužiaľ nikdy nedostal možnosť zahrať nejakú komplikovanejšiu postavu.

Bruce 4 ever!!!!

Dolph Lundgren

,,Blonďatý Švéd".Pre mňa veľká ikona akčnej filmografie. Dostával málo úloh vo väčších projektoch,čo je pri jeho hereckom talente škoda. Zažiaril v The Expendables,Univerzal soldier- podľa mňa najlepšia rola sg.Scott. Postavu ako mal vo filme Rocky IV je pre mňa nezabudnuteľná a skoro až neuveriteľná.

Nikdy mu nechýbala svojská charizma.

Michael Jai White

,,Chodiaci buldozér"

Podľa mňa najlepší herec filmov s tematikou bojových umení. Troška zamrzí jeho občasná pomalosť pri bojových scénach,pri jeho telesnej hmotnosti sa ale nečudujem. Skvelá rola v Undisputed II,ale najlepšia určite v Never back down 2. 10000 % lepšia ako jednotka aj vďaka Whiteovi.

Nezabudnuteľný je súboj Boyka(S.Adkins) vs Chambers(M.J.White). 2 najlepší súboj histórie- hned po Bruce Lee vs Chuck Norris.

Scott Adkins

,,The most complete in the world!"

Ultra ohybný bojovník s veľkým srdcom a voľou. Tým to ale končí- herecky stačí presne na Boyku,plus mínus ešte nejaký hlavný bodyguard záporáka. Filmy Undisputed II,III skvelé ale Ninja= 100 krát obohratá rola, stále ten istý výraz, nulové emócie(alebo snaha o ne).

Troška popracovať na herectve a koment zmažem :)

Veľká budúcnosť akčných filmov.

Bolo Yeung

Hrdina filmov môjho detsva-aj keď klaďas bol len trikrát :)

Herec so skvelou muskulatúrou,charizmou a talentom.Slabo obsadzovaný vo veľkých projektoch- kto by chcel v Hollywoode číňana však ,keď máme toľko talentovaných američanov :(

Kvôli Bolovi sa vždy oplatilo pozerať film,už len kvôli jeho sadistickému výrazu: ,,Ak sa mi pripletieš do cesty tak ťa bez milosti zabijem!"

Ďalšia vec,ktorá sa bohužiaľ nikdy neuskutoční -Bruce Lee vs Bolo Yeung.

Miloš Kopecký

Skvelý herec, predstaviteľ elegánov a postáv,ktoré s humorom a nadhľadom berú svoj životný údel.

Najlepšie roly: Dobrý vojak Švejk-kňaz Feldkurát; Nemocnica na okraji mesta- dc.Štrosmajer.

Podľa mňa najlepší herec ,,starej gardy",kvôli svojej neopakovateľnej charizme a vernosti danej postavy.

Jozef Kroner

Najlepší slovenský herec.Svoje postavy vždy hral tak ,že sú neopakovateľné(Kubo,sváko Ragan). Keď sledujete film, veríte tomu,že niekedy určite bol garbiar,pastier,zbojník,.... každej svojej hereckej úlohe sa venoval naplno a z úskostlivou detailnosťou.

Slovensko nemohlo mať a ani nebude lepšieho herca ako Jozef Króner.