Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krátkometrážny

Biografie (4)

Gavin Casalegno (herec)

19.08.2014

Gavin Casalegno začal s herectvom vo svojich siedmych rokoch. Zahral si doteraz v niekoľkých menších filmoch a televíznych seriáloch, ale do povedomia verejnosti sa dostal hlavne vďaka filmu Noe režiséra Darrena Aronofskyho, kde si zahral vedľa Russella Crowea, Anthonyho Hopkinsa a Jennifer Connelly. Už odmalička sa objavoval… (viac)

Russell Crowe (herec / režisér)

06.08.2014

DetstvoRussell Ira Crowe sa narodil 7. apríla 1964 rodičom Yocellyn Yvonne a Johnovi Alexandrovi Croweovi na predmestí vo Wellingtone. Keď mal Russell štyri roky, jeho rodina sa presťahovala do Sydney v Austrálii. Do štrnástich rokov nepoznal stály domov, pretože zamestnanie rodičov to nedovoľovalo. Jeho otec prevádzkoval hotel… (viac)

Sofia Boutella (herečka)

08.08.2012

Sofia Boutella je Francúzka alžírskeho pôvodu. Jej otec je, rovnako ako ona, skvelý choreograf a skladateľ. Sofia začala tancovať už ako veľmi malá. Začala s klasickým tancom, ako je balet a keď mala 10 rokov, tak sa presťahovala s rodinou do Francúzska, kde vyhrala prestížnu tanečnú súťaž. V 17-tich rokoch začala so štúdiom na… (viac)

Leven Rambin (herečka)

09.07.2012

Narodila sa a vyrástla v Houstone, v Texase. Študovala na Filmovej a divadelnej škole v Houstone, predtým než sa presťahovala do Los Angeles, kde hrala v seriáli "All My Children". V roku 2006 získala svoju prvú nomináciu na cenu Emmy, za hlavný ženský herecký výkon v kategórii mladých hercov. Leven debutovala v nezávislom… (viac)

Reklama