Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (6)

Dumbbells

Dumbbells (2014)

Pár stroskotancov pracujúcich v posilňovni jedného dňa zaskočí majiteľ so správou, že budú nakrúcať reality show. Do show samozrejme pozve pár slávnych osobností a sexi dievčatá, ktoré nikdy nemôžu chýbať. Reality show z prostredia posilňovne zo začiatku nie je zlý nápad, no nie vždy to ide podľa predstáv. Keď nastanú problémy, všetko pôjde rýchlo dole vodou.

Tron: The Next Day

Tron: The Next Day (2011)

Niečo z minulosti, pred dobou ENCOM Corporation, a prítomnosti, po návrate Sama Flynna zo siete. Odhalenia a škandály o Flynnovi st. a ENCOM corp.

Phoonk

Phoonk (2008)

Indický podnikateľ Rajeev uzatvára veľmi dôležitý kontrakt v kameňolome. Na oslave, ktorú usporiadal na počesť získania obchodu, sa dozvie, že dvaja z jeho najbližších spolupracovníkov (manželia) ho podviedli, a tak ich vyhodí z oslavy aj z podniku.
Od tej doby sa začnú diať zvláštne veci. Ukazuje sa, že na Rajeevovu dcéru Rakshu uvalili kliatbu čiernej mágie. Na jej vyliečenie zúfalí rodičia skúšajú doktora, psychiatra, no nič nepomáha, a preto sa obrátia na exorcistu.

The Gift

The Gift (2010)

Novodobé Rusko je plné U.I. Muž nesúci klasicky zabalený darček vysoko postavenej osobe zradí a pri úteku zahynie pod kolesami vozidla. Balíček zoberie robot, ktorý je sluhom v rodine zradeného muža a začne utekať pred políciou.

Morgan M. Morgansenovo dostaveníčko s Destiny

Morgan M. Morgansenovo dostaveníčko s Destiny (2010)

Už samotný názov prezrádza, že sa jedná o Morganovo rande. V ukážke vidíme celé rande od Morganovej prípravy až po príjemné ráno s Destiny. Samozrejme sa ani toto rande nezaobišlo bez malého problému.

Reklama