Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma
  • Animovaný

Biografie (5)

Alex Jones (herec / režisér)

31.08.2011

Alexander Emerick "Alex" Jones je americký rozhlasový moderátor, herec a režisér. Narodil sa 11. februára 1974 v Dallase a vyrastal na predmestí Rockwall. Jeho otec bol zubár, matka sa starala o domácnosť. Navštevoval Anderson High School na Severozápade Austin Texasu. Na vysokej škole sa aktívne venoval americkému futbalu. Po… (viac)

Vilo Rozboril (herec)

31.08.2011

Viliam Rozboril, jeden z najpopulárnejších slovenských zabávačov a moderátorov, sa narodil 13. februára 1967 v Bratislave. Vyštudoval herectvo. Po škole pôsobil istý čas v prešovskom a spišskom divadle. Do povedomia ľudí sa dostal vďaka moderovaniu relácií Cestoviny a Smiechoty v televízii Markíza. Medzi jeho najúspešnejšie… (viac)

Andrej Iskanov (herec / režisér / scenárista)

31.08.2011

Andrey Iskanov sa narodil v roku 1976 v Ruskom meste Chabarovsk. Študoval na lekárskej fakulte. Tu sa začal venovať fotografovaniu, ktorým sa neskôr začal aj živiť. V roku 1997 získal významné ocenenie za úspechy v oblasti reklamných fotografií. Jeho fotografie boli opakovane vystavované na osobných výstavách v Rusku a Číne.… (viac)

Aaron Russo (producent / herec / režisér)

31.08.2011

Aaron Russo bol americký režisér, filmový producent, podnikateľ v zábavnom priemysle a politický aktivista. Narodil sa v Brooklyne v New Yorku a vyrastal v Long Islande. Podnikaniu sa začal venovať už na strednej škole, najskôr propagovaním rock'n'rollových kapiel, neskôr v rodinnej firme na textil a spodné prádlo. V 24 rokoch… (viac)

Peter Joseph (režisér / scenárista / herec)

31.05.2011

Peter Joseph je americký nezávislý filmár. Napísal, režíroval a produkoval tri nekomerčné a voľne distribuované dokumentárne filmy s názvom Zeitgeist (Duch doby). Taktiež je zakladateľom celosvetového hnutia Zeitgeist. Peter Joseph sa narodil v Severnej Karolíne v rodine strednej vrstvy. Jeho matka bola sociálna pracovníčka a… (viac)

Reklama