Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (5)

plagát

Transcendencia (2014) 

Zbytočne dlhá predohra, nerozpracované prostredie s množstvom otáznikov a na záver vycukríkovaná romantika.

plagát

Robocop (2014) 

S novým Robokopom je to ako s tým vtipom, ktorý je tak dlhý, že zabudnete prečo ste ho hovorili. Neviem, či si v Hollywoode dávajú extrapríplatky za dvojhodinové stopáže, ale v tomto prípade to bolo už neúnosné. Chvíľkami reportážne vstupy Samuel L. Jacksona pripomínali Hunger Games. Svôjho predchodcu neprekonal a dokonca za ním veľmi zaostáva.

plagát

Pompeje (2014) 

Anderson, ako režisér, ma fascinuje tým, že dokázal pochovať Resident Evil jeho nekonečnými pokračovaniami. Bola som konsternovaná jeho historickým ignorantsvom u Troch mušketieroch a čerešničkou na torte sa stávajú Pompeje, kde vytvorí lásku medzi spotenými gladiátormi. Je to hnus velebnosti!

plagát

Veľký Gatsby (2013) 


Obrazovo okázalé, hudobne drzé, herecky slušné. Tak čo je potom na Gatsbym zle? Toto všetko už Luhrmann vystrielal na Moulin Rouge. Nič z toho neprekvapí, ba dokonca vďaka nekonečnej stopáži unudí.... to všetko je odpustiteľné, keby nenatočil Gatsbyho bez Fitzgeralda. Podobná blamáž ako keď Wright natočil Annu Kareninu bez Tolstého... hold knižné predlohy sú mrchy, mali by sme prestať čítat.

plagát

47 roninov (2013) 

Tento príbeh si zasluhuje lepšieho spracovania, aké sa mu dostalo. Rinsch pracuje so zavedeným vzorcom: láska - akcia - triky. Možno by sa divákovi z úst vytratila tá hollywoodska pachuť, keby nezakomponujú romancu ala Romeo a Julia. Dej by tak nestratil na tempe a diváka by ušterili tej natiahnutej stopáže. BTW bolo nutné tam toho Keanu vôbec obsadzovať?