Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Dráma

Obľúbené seriály (6)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Historicky prvý dramatický a nie komediálny seriál, ktorý ma naozaj zaujal. Celkovo je v ňom kvalitné spracovanie prostredia a aj efektov, čo je na seriál veľmi prekvapivé. Stretávame sa tu ale s problémom, tvorcovia musia tým pádom, aby sa udržala kvalita a atmosféra, stále preťahovať akčné scény. Takže ak si myslíte, že v ďalšom diele už naozaj dôjde k zvratu od ktorého sa chystá už od pár dielov predtým tak vás sklamem. Nakoniec sa však k tým scénkam dostanete ale stále musíme venovať pozornosť, že sa jedná o seriál a nie o 100 minútový film. Dúfam, že HBO dotiahne sériu do konca a ponúknu nám tak úplný príbeh. Dávam 95%.

Sherlock

Sherlock (2010)

Neuveriteľné prekvapenie. Neveril som, že niekedy uvidím kriminálny seriál, ktorý ma zaujme. Ostatné kriminálky sa môžu strčiť. Sherlock prináša skvelú atmosféru, hodnoty filmu, akcie a hádanky. Fakticky môžem prehlásiť, že Sherlock spĺňa kvality filmu a nie seriálu. Tvorcovia nehrnú diel za dielom ale pracujú na jednom aby bol fakticky kvalitný. Myslím, že pre fandov krimináliek je toto ako povinné čítanie z literatúry. Dávam 90%.

Pán času

Pán času (2005)

1. Séria (70%): Môjho názoru najslabšia, Christopher Eccleston nebol zlý ale chýbala mi tam nejaká akcia, nejaké väčšia myšlienka. Možno to spôsobili nie ešte tak dobré efekty ako v ďalších sériach. 2. Séria (78%): Nástupom Davida Tennanta som sa obával, že sa to ešte zhorší, no našťastie som nemal pravdu a moje obavy sa nevyplnili. David Tennant tomu pridal to, čo mi v 1. Sérii chýbalo, síce som ešte nebol úplne spokojný ale začalo to naberať obrátky. 3. Séria (90%): Davida Tennanta som si obľúbil, nové postavy, nové kvalitné príbehy. 4. Séria (90%): Ou Yeah, prskám a mám nový obľúbený seriál, super herecké výkony, napätie, atmosféra, a bum do toho musí David Tennant skončiť a nechať sa nahradiť. 5. Séria (95%): Náhradou Mattom Smithom som si nebol istý, ale bol to jasný pokrok pre seriál. Veľmi výrazne sa zlepšili efekty, efekty hodné filmu a nie seriálu. Nový doktorovi nepriatelia, ktorých sa tvorcovia sa nebáli úplne premakať. Síce si nie som istý, či som bol viac spokojný s Davidom alebo s Mattom ale ako nastúpil na scénu Matt tak sa kvality seriálu výrazne zlepšili, už sa tu nenájde ani zbytočne natiahnutá časť. 6. Séria (95%): Dobrá ako 5. Rád by som vám vyspoiloval celý príbeh ale nechcem. Preto sa tu nesnažím nič opisovať. Verdikt: Prvé 2 série neboli to správne kafé. Ak sa dostanete na 3. sériu môžte si byť istý, že vás to chytí a nepustí. Od 5 sa dočkáte premakaných efektov a neskutočne prepracovaných príbehov.