Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Dokumentárny

Zaujímavosti k filmom (10)

Legenda Korry

Legenda Korry (2012) (seriál)

Korra (Janet Varney) nevstúpi do "stavu avatara" počas celej 3. série ani raz. Stane sa tak až úplne v poslednej epizóde série.

Matrix

Matrix (1999)

Keď Neovi (Keanu Reeves) vypadne mobil z rúk, je dvakrát strih na ulicu, kam mobil padá, striedavo je možné vidieť plnú a potom zasa prázdnu križovatku.

Matrix

Matrix (1999)

V scéne, kde Neo (Keanu Reeves) musí prekonať posledný stĺp, aby sa dostal ku výťahu na lešení, je zreteľne vidieť niekoľkonásobné odtlačky rúk na čiernom kovovom stĺpe z predošlých pokusov.

Amazing Spider-Man

Amazing Spider-Man (2012)

Budova Oscorpu bola inšpirovaná architektmi Skidmore Owings & Merrill. Jej design odvodili od skutočnej pätky budovy Hearst Tower stojacej v strede Manhattanu od architektonického štúdia Foster & Partners.

Matrix

Matrix (1999)

Pri prestrelke vo vestibule budovy sa Trinity (Carrie-Anne Moss) odráža od steny a končí premetom za stĺpom. Túto scénu herečka točila mnohokrát, pretože to nedokázala urobiť. Sestry Wachowski chceli, aby to šlo bez strihu, avšak scéna bola nakoniec rozstrihnutá na dva zábery.

Matrix

Matrix (1999)

V scéne, kde Neo (Keanu Reeves) strieľa z vrtuľníka s rotačníkom, je možné v jednú chvíľu vidieť, že sa nad ním netočí žiadny rotor. V ďalšom strihu už cez neho ale kmitajú tiene od rotora.

Osvietenie

Osvietenie (1980)

Loptička, ktorú si Jack (Jack Nicholson) hádže o stenu a nakoniec hodí smerom do chodby, odkiaľ sa mu už nevráti, je tá istá, ktorá sa potom prikotúľa k malému Dannymu (Danny Lloyd) hrajúcemu sa na koberci v chodbe na úplne inom mieste hotela.

Reklama