Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Komédia

Recenzie (3)

plagát

Jen pro zamilované (2011) 

Film ma nejak extremne nezaujal aj navzdory tomu, ze tam hrala Stanka a prislo mi to ako film o pare, ktory sa stretol po rokoch a nasledne sa presulozil celym Francuzskom (vlastne o tom to asi aj bolo). Nezachranila to ani Stankina bradavka a zadok :D ..[toto hodnotenie je ovplyvnene, nedostatkom jedla, otravenostou a technickymi problemami spojenymi s premietanim, kde zabudli pustit hlasovu stopu a zistili to az po 10 minutach a 15 minut riesili]

plagát

June (2004) (TV film) 

Čakal som, že to bude strašné, no, nebol som až tak mimo, ale nebolo to tak hrozné, že by sa na to nedalo pozerať, malo to már silnejších, dokonca až vtipných momentov. A vďaka Felicii u mňa získava o * naviac :) Proste celý film s ňou, na nezaplatenie, bola zlatučká, chutná a hrala na husle (naozaj hrala). Ale inak to bol ďalší romantický film.

plagát

Twilight sága: Nov (2009) odpad!

tak, necakal som od tohto filmu vela, a nesklamal, mal som pocit, ze cely bol pospajany z momentov trapneho ticha (dokonca aj bez hudby v pozadi), pomalych dialogov, dlhych "dramatickych" zaberov na Edwarda v jeho oblubenom postoji, zabery na Bellu, ktora sa tvarila akoby ju zbil cely svet, zaberov na vlkodlakov s odhalenymi hrudami, ktore mali vyvolaj jasanie 13-rocneho publika. Po par minutach filmu som zacal dufat, ze sa tam objavi niekde Buffy a ukonci moje trapenie. CGI werewolfs neboli az tak zli, i ked by sa im dalo vselic vytknut. Film mi prisiel viacmenej nudny, aj ked som sa musel smiat na niektorych zaberoch a dialogoch, slowmotion zaberoch, ale to boli asi tie momenty, ktore neboli rezisorom urcene na smiech. Takze do buducnosti dufam, ze v r. 2012 bude naozaj koniec sveta, aby som sa nedozil stvrteho dielu.