Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (10)

Hviezdna brána

Hviezdna brána (1997)

Pre mňa jednoznačne najlepší seriál ever! Fantastické pokračovanie filmu, aj keď prvé serie boli...no chvíľami nudnejšie, ale to sa postupne utriaslo:)).Samozrejme skvele dosadený herci (hlavne A.Tapping a R.D.Anderson), príbeh čo séria to stále väčšie grády a lepšie nápady, hlavne čo sa Antikov týkalo. A hej Gen.O'Neill na konci chýbal a to veľmi...ale nikto neni večne mladý a aj také legendy ako on dobehne vek:). Scenáristi to však vyvážili super príbehom a ja na to jednoducho nemôžem proste povedať väčšieho krivého slova.

Hviezdna brána: Atlantída

Hviezdna brána: Atlantída (2004)

Poviem tak, že: Rodney, AnticTech, brány na obežnej dráhe a potom aj Zelenkove české hlody a výsledok sa dostavil sám. Seriál v ničom nezaostáva za SG-1, bo práve niektoré časti sú lepšie. Jediná škoda, že nemal 10 serii, pretože potencionál to rozhodne malo.

Hviezdna loď Galactica

Hviezdna loď Galactica (2004)

BSG som zhltla za týždeň, úplne ma dostal a 4tá séria ma skoro položila, splnený seriálový sen...

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Animácia tohoto typu nemusí byť po chuti všetkým, mne sa to ale veľmi páči a približuje to aj iných členov rady a aj celého rádu Jedi a pod. a nielen chronicky známe hlavné postavy. Celý SW svet dostáva iné svetlo. Nápaditosť a vynaliezavosť tvorcov nemá snáď ani hraníc, toľko rôznych sústav s všakovakými planétami, pestrosť "živočíšnych" i rastlinných druhov, zápletky a bitky (Grievous rules!), proste WAW! Tak už sa len tešiť na 4tú sériu;).

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tak ako som hodnotila prvú seriu, by som bohužial druhú nemohla...ani z velmi velkej dialky. Oproti knižnej predlohe, je práve táto seria dovrzaná na kruté nepoznanie. Chýba napätie, vtrhnutie do diania tak ako pri prvej a každý další diel ma rozčuluje. Snaha scénaristov sa cení, hlavne pri dobre odvedenej práci pri prvej serii, neboli však schopný ustát tak obsiahly dej a explóziu Martinovej fantázie. Lokácie sú krásne, kostýmy taktiež, väcsina hercov sedí k postavám (až na to, že Loras mal byt krásny o Renlym ani nehovoriac) ... co však z toho keď mnoho z povodnej dejovej línie sa okresalo z košatého čarostromu do obludného zjednodušeného klacku. Chápem obmedzenia rozpočtu, no druhá seria si pýtala dielov 20 nie 10 a možno by z toho vznikla lepšie požívatelná tlačenka aj pre náročnejšie hladné seriálové oko.