Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Biografie (4)

Soňa Müllerová (herečka)

26.07.2016

Soňa Müllerová, rod. Behulová je slovenská moderátorka a bývalá manželka speváka Richarda Müllera. V roku 1985 absolvovala štúdium slovenčiny a francúzštiny na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Počas vysokej školy hrávala na experimentálnej scéne pre divadlá malých javiskových foriem U Rolanda.Jej kariéra… (viac)

Alfonso Ribeiro (herec / režisér)

12.12.2013

Celým menom Alfonso Lincoln Ribeiro začal svoju kariéru už od svojich ôsmich rokov. V roku 1983 hral hlavnú úlohu v broadwayskom muzikáli The Tap Dance Kid, za ktorú dostal pozitívne hodnotenia a bol nominovaný na Outer Critics Circle Award. O rok neskôr si zahral v Silver Spoons, u nás nie veľmi známom seriáli, ako najlepší… (viac)

Laura Marano (herečka / producentka)

10.11.2012

Laura Marano je americká herečka a speváčka. Pôsobila v seriáloch Bez stopy (2002) či Back to You (2007), v ktorom hrala iba päť epizód. Jej herecká kariéra sa začala keď mala päť rokov. Objavila sa v mnohých reklamách a taktiež hrala malé roly napr. v seriáloch Stratené duše, Huff a Joan z Arkádie. Laura účinkovala v… (viac)

Dana Carvey (herec / scenárista)

14.09.2012

Dana Carvey sa narodil v meste Missoula, v Montane. Je synom učiteľov Billie a Williama. Jeho brat Brad Carvey pracuje ako inžinier a dizajnér programu Video Toaster. Postava Gartha Algara, ktorú stvárnil vo filme Wayneov svet je voľne založená na portréte Brada. Carvey vyrastal v luteránskej rodine. Keď mal tri roky, jeho… (viac)

Reklama