Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (38)

plagát

Špecialisti - Taxi (2022) (epizóda) 

Ukrajinci zjavne chýbali, škoda. Volodymir zjavne absentoval. Asi trpí tou zvláštnou chorobou, rozpoznáva iba USD a EUR.

plagát

Špecialisti - Skythovia (2022) (epizóda) 

Olovo je tak ťažké ako zlato......Krásne. A tie historické súvislosti... No páni scenáristi doštudovať veĺmi nedávnu históriu. Antiruská propaganda ako sviňa.

plagát

Partie krásného dragouna (1970) 

Klasika v prvom rade. Ale fackovacia scéna Menšík versus Abrhám je unikátna. Tento film som videl asi 30 x a pozriem si ho vždy, pretože túto scénku si nemôžem nechať uniknúť. A vôbec postava komisaře Zdychinca je absolutne fascinujúca, na tak malom priestore toĺko výrazových prostriedkov, to sa len tak nevidí. Skvelé.

plagát

Srdce na lane (1973) 

Zaujímavosť. Filmovanie prebiehalo v roku 1972. Jedna zo scén filmu bola situovaná do dvora medzi ulicami Steinerova /dnešná Krížna/ a Záhradnícka, kde som vyrástol a doteraz bývam a ako malý chlapec som prítomný pri natáčaní. Mimochodom vo vedĺajšom dvore bol v roku 1962 natáčaný slávny film novej vlny Slnko v sieti. Tento film však upadol do úplného zabudnutia, napriek výbornému hereckému obsadeniu. Dúfam, že sa ho dočkám na CS film.....

plagát

Ako som prežil - Celebrita (2009) (epizóda) 

na prekvapenie vcelku veľmi dobré, pre mňa za 4 hviezdy, aj herecký dobre zahrané. P.S, Pripomína mi to ako prípad dopravnej nehody nemenovaného jazdca F 1 na Záhorí..... Tuším jazdil za stajňu Audi.

plagát

13. komnata - 13. komnata Jiřiny Šiklové (2008) (epizóda) 

V každom prípade príbeh silnej, múdrej a činorodej ženy. Škoda je, že celkový dojem z dokumentu poriadne kazí oficiálny text distribútora. Tu sa píše o krátkom omylnom členstve v KSČ. Z dostupných zdrojov je však známe, že p. Šiklová bola členkou strany od svojich 21 rokov, teda do roku 1956 a to do odvolania p. Dubčeka z postu prvého tajomníka KSČ. A to bolo v roku 1969. Teda krátkych a omylných 13 rokov....Takto by som pomenoval aj tento diel 13. komnaty. Už len tá symbolika.

plagát

Dva a pol chlapa (2003) (seriál) 

Dávam 5 hviezdičiek, ale iba za prvých 8 sérií. Potom to išlo rapídne dole zásluhou Káčera....