Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (3)

Lou Reed (herec / skladateľ / režisér)

10.11.2012

Lewis Allen „Lou“ Reed je americký rock’n’rollový spevák, gitarista, textár a producent známy aj ako člen skupiny The Velvet Underground zo šesťdesiatych rokov, kde pôsobil ako gitarista a tvorca väčšiny piesní. Prvým producentom skupiny bol známy Andy Warhol – dôležitá osobnosť hnutia pop art. Reed sa narodil 2. marca v… (viac)

Elise Avellán (herečka)

30.12.2011

Elise Avellan sa narodila 12. augusta 1986 vo venezuelskom hlavnom meste Caracas. Táto sympatická herečka je identickým dvojčaťom svojej sestry Electry Avellan. Obe sú netere producentky Elizabeth Avellan a jej bývalého manžela a známeho režiséra Roberta Rodrigueza. Elise má o niečo kratšiu filmografiu ako jej sestra a často s… (viac)

Electra Avellán (herečka)

11.12.2011

Electra Amelia Avellan sa narodila 12. augusta 1986 vo venezuelskom hlavnom meste Caracas. Táto sympatická herečka je identickým dvojčaťom svojej sestry Elise Avellan. Obe sú netere producentky Elizabeth Avellan a jej bývalého manžela a známeho režiséra Roberta Rodrigueza. Electra má o niečo dlhšiu filmografiu ako jej sestra a… (viac)

Reklama