Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (5)

A Film About Coffee

A Film About Coffee (2014)

Film o káve sa snaží vysvetliť, čo to znamená, keď sa o káve hovorí ako o "špecialite". Pozýva diváčky a divákov na cestu okolo sveta, od kávových fariem v Hondurase a Rwande až po kaviarne v Tokiu, Portlande, Seattli, San Franciscu a New Yorku. Pohľadom a skúsenosťami expertov a baristov sa môžeme pozrieť na celý proces výroby kávy. Film ukazuje tradičné ako aj nové postupy, ktoré nám pomôžu pripraviť tú najlepšiu šálku kávy.

Senna

Senna (2010)

Príbeh Ayrtona Sennu, pravdepobobne najlepšieho automobilového jazdca v histórii, ktorý vstúpil do sveta Formule 1 v polovici osemdesiatych rokov 20. storočia. Ako Brazílčan musel tvrdo bojovať v prevažne európskom svete na trati aj mimo nej. Svojimi výkonmi si podmanil Formulu 1 a v Brazílii sa stal doslova ikonou. Snímka je vytvorená z archívnych záberov, ktoré režisér Asif Kapadia poskladal do podoby vzrušujúceho dokumentárneho filmu.

Havárie

Havárie (2008) (seriál)

Spin-off oscarového filmu o rasovom napätí v Los Angeles.

Wanted

Wanted (2008)

Mladý muž Wesley (McAvoy) zistil, že jeho dlho nezvestný otec bol nájomný vrah. A potom ako bol otec zavraždený, bol naverbovaný do starej organizácie jeho otca. Trénuje ho muž menom Sloan (Freeman) aby Wesley nasledoval otca v jeho stopách. Film natáča ruský režisér Timur Bekmambetov, autor aj u nás známych filmov Nočná hliadka a Denná hliadka.

Biela vrana

Biela vrana (2008)

Thomas Mollison chce vyrastať ako každý teenager v jeho veku. Jeho život ale ovplyvňuje skutočnosť, že jeho brat Charlie je autista. Thomas sa aj s pomocou svojej priateľky Jackie učí postupne akceptovať svojho brata.

Reklama