Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (6)

plagát

Nech vojde ten pravý (2008) 

Som sám prekvapený ako sa mi ten film páčil. Nemôžem si pomôcť, no extrémne veľa švédských filmov som nevidel, no mám pocit, že pozerám jeden lepší film ako druhý. Bol to určite najlepší film s upírskou tématikou. Výborná hudba, nie zbytočne natiahnuté, k veci, s veľmi pekným, aj keď dlhoočakávaným koncom.

plagát

Má ma rád, nemá ma rád (2010) 

Jou, krásny príjemný film, veľmi emocionálne silný, jednoduchý, ale nanešťastie, kde niektoré nudné filmy vedia prekračovať spokojne dĺžku dvoch hodín, tento bol na mňa príliš krátky. Vedel by som pri ňom presedieť kľudne aj oveľa dlhšie obdobie ako 90 minút, ale čo už. Talentovaní mladí hrdinovia, príjemný hudobný sprievod minulého storočia, a vynikajúca réžia a spracovanie. Strašne príjemný pocit z tohto kúsku bude dúfam ešte dlho............90%.

plagát

District 9 (2009) 

Krásny film, tak prepracované sci-fi som ešte ani nevidel, radosť pozerať takýto skutočne veľmi kvalitný film, ktorému sa nedá absolutne nič vytknúť. Vynikajúci scénar a dokonalá réžia, skvelý soundtrack, neopozeraný predstaviteľ hlavnej role, atmosféra na spadnutie. Neuveriteľne krásny film. Slová sú zbytočné, treba vidieť.

plagát

Hmla (2007) 

Pre mňa veľmi dobrý sci-fi film, ktorý mal spád, gradáciu, a neuveriteľne silný koniec, aj keď od pána Darabonta som čakal ešte o niečo viac. Sci-fi film, ktorý bol viac o ľudskom chovaní ako o príšerkách.

plagát

Drsné časy (2005) 

Neviem čo si mám o tomto filme myslieť, aj keď bol nepochybne dobre zahraný a zvládnuty, jednoducho ma nebavil scenár. Čakal som do konca filmu, aj napriek tomu že ma zozačiatku nebavil, len zo zvedavosti ako to skončí, aby som zistil že moje predpoklady boli správne. Ale klobúk dole pred pred Baleom, fakt dobre obsadenie do postavy.......60%

plagát

Mesto hriechu (2010) 

Sklaniam sa pred Affleckom v tomto prípade hlavne ako režisérom, ale takisto sa mi veľmi páčil ako herec. Vo filme bola dobrá hudba, zaujímavo vygradovaný scenár, no tú štvorhodinovú verziu filmu by som pozerať nevydržal, no táto verzia mala veľmi primeranú stopáž, film vrelo odporúčam. Moje hodnotenie: 90%