Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (6)

plagát

Posledný tanec - Episode IV (2020) (epizóda) 

Jordan a Bulls, jednoznacne srdcovka mojej mladosti, nechapem preco takyto serial vznika az teraz, po takej dlhej dobe? Na druhu stranu, rozhodne super, ze vobec vznika a Netflix vysiela. Konecne sa fanusik dozvie aj vela veci, ktore neboli vidno na ihrisku, a ze su to fakt zaujimave veci. Sledovat Jordana ako hra basket nikdy neomrzi a kto ma rad tento sport, tak si vzdy pride na svoje. Po prvej casti som pozrel na svoju sfuknutu basketbalku v spajzi, po druhej casti uz som rozmyslal ako ju nafukat, po tretej uz som ju fukal a po stvrtej casti tribloval na terase :-) inak to neslo !

plagát

Backbeat (1994) 

Jednym slovom sklamanie... Bokial by S.Sutclife a P.Best hrali, tak ako vo filme, asi by ich neskor nikto z kapely nevyhadzoval... Bustrovane gitarove solo....v 60-tych...to urcite... A "Laura Palmerova" ako nemecka fotografka.... no, nepresvedcil ma tento film...

plagát

Captain America: Prvý Avenger (2011) 

Zábavný a veľmi príjemný film a príjemné bolo tiež prekvapenie vidieť po čase Micheala Brandona alias Dempseyho vo filme na velkom platne.

plagát

Rýchlo a zbesilo 5 (2011) 

Hovoril tu niekto Dannyho partaci? Inak pohodovy a prijemny akcny zazitok, dobre odsypa, nenudi, neurazi a skvele pobavi!

plagát

Parchanti (2010) 

Film, od ktoreho som nic neocakaval a prave preto asi prijemne pobavil. Nevtiera sa, nekomplikuje, nezavadza.... ba naopak, ma svizne tempo, hercov na, ktorych sa da pozerat a jasny dej s cielom divaka pobavit.

plagát

Titanic (1997) 

Celosvetovo najuspesnejsi film vsetkych cias....co dodat? Po kazdej stranke zaujimavy a prepracovany film, co potvrdzuju aj cisla a ziskane ceny.