Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (6)

Manny Jacinto (herec)

03.11.2020

Manuel Luis Jacinto z počiatku začínal v malých televíznych úlohách. Za jeho prelomovú úlohu sa považuje až postava Jasona Mendozu v sitkome stanice NBC Dobré místo (2016–2020). Jacintova rodina emigrovala do Kanady keď mal iba 3 roky. Bol vychovávaný v Richmonde (Britská Kolumbia). Ako chlapec sa venoval veľa športom, vyskúšal… (viac)

Hunter S. Thompson (spisovateľ / herec / scenárista)

01.03.2016

"Nerád pred niekým obhajujem drogy, alkohol, násilie, alebo šialenstvo, ale u mňa vždy fungovali." Celým menom Hunter Stockton Thompson sa narodil v Kentucky, v meste Louisville v priemernej rodine. Thompson prišiel o svojho otca pomerne skoro a rodina tak ostala na pokraji chudoby. Neskôr bol odsúdený za lúpež a odsedel si 31… (viac)

Zoe Aggeliki (herečka)

27.09.2013

Zoe Aggeliki Mantzakanis sa narodila 4.1.1994 v švédskom meste Karlskrona. Hovorí štyrmi jazykmi, jej matka má francúzsko-švédske a otec grécke korene. Zoe vyrastala vo Švédsku, kde sa od šestnástich rokov venovala vďaka fotografom agentúry MC2 modelingu. Tí jej neskôr zabezpečili aj zmluvu v New Yorku.V Amerike preukázala svoj… (viac)

Grant Imahara (herec)

20.04.2012

Grant Masaru Imahara sa narodil 23. októbra 1970 v Los Angeles. Je absolventom University of Southern California, kde získal bakalársky titul v odbore elektrotechniky. Po dokončení štúdia bol najatý ako inžinier pre Lucasfilm THX, neskôr prešiel na vizuálne efekty do Industrial Light and Magic (ILM), kde pracoval s terajším… (viac)

Tory Belleci (herec)

15.04.2012

Celým menom Salvatore Paul Belleci, prezývaný ako Tory, sa narodil 30. októbra 1970 v americkom meste Monterey. Tory bol od mala problémové dieťa. Dôvodom bola jeho fascinácia výbušninami. Najviac si potrpel na výrobu Molotovho cocktailu. Neskôr začal so stavaním plameňometov a onedlho, keď mal 19, bol takmer zatknutý za výrobu… (viac)

Kristen Kerr (herečka)

01.09.2011

Vyštudovala Cave Spring High School v Roanoke, potom pokračovala na Mary Baldwin College v Stanton (Virginia), kde získala titul bakalára vo filme a televízii. Veľmi rýchlo po vyštudovaní si ju našiel svet modelingu, v ktorom je spájaná hlavne s cestovaním pre GLOBE. Z Virginie do New Yorku, potom do Veľkej Británie, neskôr do… (viac)

Reklama