Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Romantický

Biografie (3)

Adrian Grenier (herec / producent / režisér)

27.12.2005

Zatiaľ sa neobjavil vo veľa snímkoch, ale napriek tomu urobil dojem. Narodil sa 10. júla 1976 v New Yorku. Naposledy sme ho videli vo filme Diabol nosí pradu, kde si zahral Natea, priateľa hlavnej postavy. Ale zatiaľ najväčší úspech dosiahol v televíznom seriáli z produkcie HBO Vincentov svet, kde hral hlavnú postavu, samotného… (viac)

Emile Hirsch (herec)

27.12.2005

"Vlastne nechcem robiť teenagerské komédie, viete? Myslím tým, že jednoducho nechcem hrať v zlých filmoch, to je všetko."Tento jeho citát hovorí za všetko, keď si vo svojich 21 rokoch zahral prakticky len v jednej takejto komédii, ktorá je aj tak nadpriemerom v tomto žánri.Emile Hirsch sa narodil 13. marca 1985 v Topanga Canyon… (viac)

Jan Budař (herec / skladateľ / scenárista)

27.12.2005

Pre väčšinu "bežných" divákov známy určite z filmu Nuda v Brně, kde bravúrne zvládol úlohu Standu. Za túto úlohu si vyslúžil Českého leva. Zaujímavé je, že k filmu zložil aj hudbu a podieľal sa aj na scenári.Jan Budař sa narodil 31. 7. 1977 vo Frýdlante v Českej republike. Neskôr sa presťahoval do Brna, kde navštevoval… (viac)

Reklama