Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (4)

Istá obeť

Istá obeť (2011) (TV film)

Mineapoliský námestník policajného prezidenta Lucas Davenport (Mark Harmon) musí vyriešiť dvojicu, s akou sa ešte nikdy nestretol: smrteľne zasiahnutú ženu a veľmi vypočítavého vraha.

Smallville: Vengeance Chronicles

Smallville: Vengeance Chronicles (2006) (seriál)

Andrea Rojasová po neúspešnom pokuse o zabitie Lionela Luthora v roku 2006 na čas zmizla zo scény. Potom sa však objavila v redakcii Daily Planet, aby povedala Chloe Sullivanovej pravdu o tajnom projekte Lexa Luthora "Poschodie 33.1".

Smallville: Chloe Chronicles

Smallville: Chloe Chronicles (2003) (seriál)

Chloe Sullivanová, redaktorka novín Smallville Torch, má teóriu, že za nevysvetliteľné a nečakané udalosti, ktoré sa dejú v Smallville, môže meteoritický dážď z roku 1989.

Sám proti gangom

Sám proti gangom (2010)

V zločinom zničenom meste New Orleans sa snaží utrápený detektív Sean Riley vyrovnať so smrťou svojho malého syna a s opustením ženy. No aby toho nebolo málo, čelí dokonca možnému vylúčeniu z policajného oddelenia.
Riley má za parťáka mladého detektíva z oddelenia vrážd, Willa Ganza, ktorý mu pomáha pri riešení série brutálnych vrážd, ktoré uvrhli mesto do veľkej vojny gangov. Obidvaja si rýchlo uvedomujú, že je v tom niečo oveľa horšie, než si vedeli predstaviť.

Reklama