Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Hranice stínu

Hranice stínu (2011) (seriál)

Sedemdielny seriál z produkcie BBC zameraný na prípad vraždy hlavy zločineckej organizácie.
Harvey Wratten, ktorý si odpykával trest za drogové delikty, sa vďaka kráľovskej milosti dostáva na slobodu. Pár hodín po prepustení ho nájdu popraveného s niekoľkými guľkami na zadnom sedadle jeho limuzíny. Začína sa vyšetrovanie a detektívi prípad najskôr považujú za klasické vyrovnávanie si účtov medzi rivalmi. Nazdávajú sa, že Wratten bol zavraždený potom, čo vo väzení niekoho zradil, aby ho prepustili. V priebehu vyšetrovania však zisťujú, že nitky prípadu vedú ďalej, než by si to čo i len predstavovali.

V posteli

V posteli (2005)

Daniela (Blanca Lewin) a Bruno (Gonzalo Valenzuela) sa spoznali na jednej párty a skončili v posteli motelovej izby. Mali spolu vášnivý sex a až potom sa navzájom predstavili. Začnú sa spolu rozprávať a ich rozhovor, popretkávaný milostnými aktmi, sa krúti okolo všetkého možného. Navzájom sa zbližujú, ale na druhej strane im je jasné, že ich svety sú tak vzdialené, že príchodom rána sa navždy rozlúčia.

You Rang, M'Lord?

You Rang, M'Lord? (1988) (seriál)

Komediálny seriál o 20. rokoch 20. storočia v jednom bohatom dome v Anglicku. Zobrazuje spolunažívanie a vtipné scény medzi služobníctvom a bohatou aristokratickou rodinou.
Niekedy to vyzerá tak, že dom nie je riadený lordom, ale komorníkom.

Reklama