Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný

Recenzie (12)

plagát

Srdečne vás vítame (2017) 

Claviera milujem. Už veľmi dlho som sa takto dobre nezasmiala. Nenútené, francúzsky svojské a dopodrobna všímavé.

plagát

Návštevníci 3: Revolúcia (2016) 

Uvod filmu: hihnam sa ako porucha afektivity, toto musim mat aj doma na DVD :-D ZakHuj zase v kupelni hviezdil ...odteraz na nemoderny nabytok mozem povedat: Je to shnily :-D :-D Koniec filmu perfektný, smejem sa este odvcera, kde nakoniec skoncili. Toto mi zlepsi naladu vzdy ;-)

plagát

Veľká oriešková lúpež (2014) 

Iste typy filmov a rozpravok sa daju sledovat len s nejakou hladinkou ci makkymi drogami...toto je ten pripad. Nezazivne, cakala som na koniec ako na vykupenie.

plagát

Tom a Jerry: Stratený dráčik (2014) 

4* asi kvoli postavickam Toma a Jerryho, nostalgia proste. Neda mi nespomenut velmi silne inspirovanu cast J.R.R.Tolkienom, bolo to vtipne, no krutila som hlavou. Ale celkovo, mile pozeranie s kavou v ruke (miesto niekdajsieho kakaa).

plagát

Ako vycvičiť draka 2 (2014) 

Toto je ten animák "You must see!". Paráda, dráčiky, zamotanie, rozmotanie. A že ma v kine aj rozplakali :-D Dobre som sa zasmiala, no proste jednotka je jednotka, preto 4*. Veľmi zlaté pokračovanie. A tie malé dráčiky, moji favoriti, jednoznačne! :-)

plagát

Shoot 'Em Up (2007) 

Nerada pozerám filmy, kt. mi niečo "odporúči". Toto je ten prípad, vlastne ani neviem, prečo som dala 1*! Tento akčný film ma nadchol asi ako polievka starej mamy. Buď im to človek zožerie a po**rie sa z toho, or not. Decko s ponožkou na hlave, mrkvy v oku, no čo bolo toto za údesné utrpenie! Bohužiaľ to bolo také nanič, že sa pri tom nedalo ani zaspať :-D Nezmyselnosť umocnená na druhú, prosím.

plagát

Naši ma zabijú (2013) (relácia) odpad!

Pýtam sa: "Na čo bolo toto dobré?" Primitívne a prvoplánové ako program z nejakej stužkovej (aj to by bolo asi skvostnejšie)! Byť tým rodičom, tak ma na mieste trafí šľak. Sledovala so to s natvrdlým úsmevom, to snáď nebude pravda, že toto ide v telke. Bohužiaľ bola.

plagát

Need for Speed (2014) 

Tak toto ma dostalo! Zlý chlapec VS dobrý chlapec. Vtipné scény, akcia. A hlavne FORD MUSTANG. Nič iné nie je potrebné povedať. Tvorcovia to vymysleli celkom rafinovane, aby si dámy, ktoré zavítajú do kina so svojimi polovičkami, tiež prišli na svoje. Trochu romantiky nezaškodí ani tomuto filmu, bolo to milé, nenútené. Pre mňa bol však tento film o jednom, o Mustangovi ;-) Nádhera.