Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi

Recenzie (7)

plagát

Alita: Bojový Anjel (2019) 

Veľmi stručne. Videl 1x2D titulky a 4x3D IMAX titulky. To hovorí za všetko. A teraz vážne. Priznávam, že tomu chýba väčšia hĺbka, priznávam, že by som rád poznal postavi lepsie, ale, ALE, ako protiváha vám Alita zaručí epické súboje, úžasnú CGI a skvelú hudbu. Som vďačný za chyby, ktoré film má. Chyby máme aj my, o to viac mi príde film reálny. V piatok idem znovu.

plagát

Prvých 100 (2014) (seriál) odpad!

Hmm. Toľko iracionálností pohromade som snáď ešte nevidel. Okrem toho, že to natáčali, aspoň prvú sériu, maximálne lacno. Deckami zhotovené lano, ktoré bolo skutočné lano omotané "kapradím" a lianami. 100 rokov netušia, či je na zemi obývaný život a nedokážu to akože zistiť. Za to postaviť mega vesmírnu stanicu s umelou gravitáciou a vykonávať expedície na Mesiac nie je problém. Veľmi zaujímave. Na viac už nemám síl. Prvý odpad po veľmi dlhom čase.

plagát

Atlas mrakov (2012) 

Za posledný týždeň som stihol pozrieť asi 15 filmov. Tento je najväčšia kravina, akú som tento rok videl. Ani neviem za čo som dal jednu *. Naozaj neviem. Cítim to na odpad, ale miestami som okrem odpisovania pozeral aj ten Atlas hovadín. Netvrdím, že je to jednoznačne prepadák, ale z môjho pohľadu určite. Súhrn príbehov nacápaných jeden na druhom bez väčšej pointy. No. Nič pre mňa.

plagát

Gekijōban Bleach: Jigoku-hen (2010) 

Tak som sa tešil a taký som bol sklamaný. Jednotlivé boje boli veľmi slabé a krátke, takmer žiadne. Jedine koho sme vlastne videli bol Ichigo ostatní (Rukia, Renji, Inoue, Sado, Ishida) síce bojovali ale veľmi krátko ostatný nič. Peklo mohli tiež vymyslieť trošku lepšie. Čo sa týka soundtrackov tak tie nové hrôza a ostatné síce staré známe ale moje obľúbené aspoň. Vastolorde mohli tiež trošičku iným spôsobom zakomponovať do deja. Film má u mňa iba dva klady a to stará známy soundtrack a niečo nové o pekle. Bohužiaľ Bleach ide naozaj len a len dolu vodou.

plagát

Odhalený Einstein (1996) (TV film) 

Ja, obdivovateľ fyziky, takýto film o najväčšom fyzikovi určite poteší. O to viac ak to pochopí každý. Pointu, základnú pointu teórie relativity z tohoto film pochopí naozaj každý stačí iba trošku chcieť a špetku predstavivosti.

plagát

Kocka 2: Hyperkocka (2002) 

S jednotkou sa to takmer nedá ani porovnať. Sem tam sa trošku zasmiať dá, miestami zaujímavé, no tie efekty moc nekonkrétne, nereálne aj ked to vo väčšine filmov je tomu tiež tak. Film sa mal dotýkať reality z toho dôvodu že teoreticky by to možné bolo, no v tomto diely by to bolo možné tak o pár desaťročí ale stále by to bolo možné.Bohužiaľ tými efektami to naznačovalo že už je to PC a tá pointa - hrozné. Plánoval som s prižmúreným okom 5 hviezdičiek ale tým koncom to kleslo na ledva 2...