Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbení herci (10)

Jared Leto

Tenká červená linie ****, Girl, Interrupted *****, Klub Rváčů *****, Requiem za sen *****, Americké Psycho ***, Úkryt *****, Highway *****, Alexander Veľký *****, Obchodník so smrťou *****, Zabijaci osamelých sŕdc *****, Chapter 27 *****, Pán Nikto *****, Klub poslednej nádeje*****. Veľmi talentovaný, vtipný, pohľadný a k tomu všetkému úžasný spevák! =)

Mark Ruffalo

Môj Matty. :) Cez noc 30 som v pubertálnom veku musela vidieť tak milionkrát. Ehm... Ale jeho talent tu samozrejme nekončí, Spotlight - palec hore!!

Gerard Butler

Talent, niekto má rád Staloneho, Švarciho a im podobných, ja preferujem Gerarda :)

Adam Sandler

Tak toto je môj detský hrdina. :D Odmalička som ho milovala a ostalo mi to dodnes. Všetky filmy, čo som videla som okamžite začala milovať. Je to pán herec. :) A najviac ma potešilo dielko Když si Chuck bral Larryho. Je to odvážny ťah hrať v takomto filme. A urobiť z toho komédiu, ktorá homosexuálov nezosmiešni, to veľa znamená. =)

Jim Carrey

Toto je pre mňa odjakživa stelesnená Maska. :D Herec chameleón, dokáže sa vžiť asi do každej úlohy.

Heath Ledger

Vždy som vedela, že jeho talent nieje len hocijaký, no po zhliadnutí Temného Rytiera som absolútne stratila reč. Úloha Jokera akoby ani nebola úlohou. Tak neskutočne vžitý, neskutočne psychopatický. Pre mňa najlepšie zahratá postava všetkých čias. 11/10!!

Johnny Depp

Johnny ma vždy dostane svojim vyjadrovaním. Hrá nielen telom, ale celou dušou a je to patrične poznať v jeho filmoch. Páči sa mi jeho odhodlanie a najviac filmy Burtona v ktorých hral. 

Ewan McGregor

Od Velvet Goldmine, cez Big Fish a Ostrov až po komédiu I Love You Phillip Morris. Všade, kde som ho videla som musela uznať, že toto nieje len hocijaký herec.

Michael Pitt

Chlap s neskutočne psychopatickými pohľadmi. Stačí sa na neho len pozrieť a... Aww. :D A Funny Games si absolútne neviem bez neho predstaviť. A takisto ani snílkov, perfecto! :)