Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (5)

Cena peněz

Cena peněz (2012)

Peter je otec rodiny, ktorý pracuje pre krachujúci reťazec supermarketov. Hoci žije v šťastnom manželstve, svoju prácu vôbec nemá v láske a čelí čoraz väčším dlhom. Jeho každodenným životom otrasie nová šéfka Susan, ktorá ho prinúti pracovať ťažšie, než kedykoľvek predtým, pričom ho potajomky pripravuje pre vedúcu pozíciu. Má šancu dostať sa k novým príležitostiam i peniazom, otázkou je, za akú cenu.

Nerozluční

Nerozluční (2011)

Ustarostený mladý muž Li čelí tlaku v práci a doma má problémy so svojou náladovou ženou. Chuck zachráni Liho, keď je ten už na pokraji zúfalstva, a stáva jeho pochybným mentorom. Ale kto vlastne Chuck je?

Predatory Instinct

Predatory Instinct (2011)

Traja mladí ľudia stretnú v noci, v bare, kde pracujú, charizmatického cudzinca. Prijmú od neho pozvanie na neskoré nočné stretnutie, ktoré sa spolu s niekoľkými jeho priateľmi koná v odľahlom dome v púšti. Noví hostitelia mladých ľudí spočiatku ohúria, no čoskoro prídu na to, že s nimi nie je všetko tak, ako to vyzerá. Pokojný večer sa mení na násilné stretnutie a mladíci sa musia rozhodnúť, či počkajú do rána alebo sa pokúsia utiecť do nočnej púšte. Ak zostanú, budú čeliť podivnému správaniu ich hostiteľov, ak sa však vydajú do púšte, bude na nich čakať nebezpečné stvorenie, predstavujúce hrozbu pre všetkých zúčastnených.

Snow White: A Deadly Summer

Snow White: A Deadly Summer (2012)

Dospievajúce dievča pošle jej nevlastná matka do výchovného tábora, v ktorom ju majú zavraždiť. Dievča sa ocitá v sieti klamstiev a podvodov, z ktorých sa východisko nachádza len ťažko...

Ong Bak: Záverečný duel

Ong Bak: Záverečný duel (2010)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong).

Reklama