Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (3)

Agrese

Agrese (1975)

Bohatý muž Paul Varlin sa vydáva na dovolenku. Cestou ho však prepadne a následne dobije banda motorkárov. Keď sa Paul preberie z bezvedomia zistí, že jeho manželka a dcéra boli zavraždené.
Večer po pohrebe opitý znásilní svoju švagrinú Sarah. Ráno si uvedomí, čo spravil a príde mu to značne odporné. Sarah je ale iného názoru a do Paula sa zamiluje.
Nasleduje vypočúvanie na polícii. Paul zistí, že polícia nemá takmer žiadne výsledky vyšetrenia vraždy, zoženie si zbraň a vezme spravodlivosť do vlastných rúk. Sarah však niečo tuší a Paula sleduje. Jej podozrenie sa potvrdí a v poslednej chvíli ho zastaví pred spáchaním vraždy.

Profesionálna manželka

Profesionálna manželka (2010)

Adaptácia bezmennej hry Pierra Barilleta a Jean-Pierra Grédyho sa odohráva v roku 1977 vo Francúzsku. Po vzbure v továrni sa Suzanne (Catherine Deneuve) dostáva na čelo firmy, ktorú do tej doby viedol jej manžel Robert. Ten následne prežíva osobnú krízu, ku ktorej sa pridajú zdravotné problémy.

La Reine blanche

La Reine blanche (1991)

Krásna Liliane je roky vydatá za klampiara Jeana. Majú spolu štyri deti, s ktorými žijú pokojným životom v malom francúzskom mestečku. Jedného dňa sa však objaví Lilianin bývalý milenec a Jeanov kamarát z mladosti Yvon. Vtedy sa začnú riešiť doteraz nevyjasnené veci.

Reklama