Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (8)

plagát

Rodinná oslava (1998) 

Veľmi silný filmový zážitok. Nemôžem si pomôcť, ale najviac odporná mi bola postava matky s maskou vyrovnanej a vždy uhladenej manželky. Pri tomto filme aj 5 hviezdičiek je málo. Ako už tu bolo viackrát povedané, téma žiaľ bežná zo života, avšak vynikajúce spracovanie, pri ktorom sa človek cíti, ako keby bol jedným hosťom na nemilej oslave.

plagát

Puto najsilnejšie (1945) 

Zvláštny spôsob ponímania romantiky...tomuto filmu som veľmi neuverila..dvaja dospelí ľudia, ktorí asi nevedia čo z nudy, podvádzajú svoje rodiny a pri tom sa tvária, že po cca 5tich stretnutiach stretli lásku svojho života..troška naivné pre mňa..žiaľ neoceňujem ani výber herečky, tá má svojím zjavom iritovala..oceňujem však rozprávačský spôsob vo filme, výber hudby a záver filmu, ktorý bol pre mňa asi jediný romantický v celom tomto filme..

plagát

Terapia láskou (2012) 

presne ten film, keď človek čaká veľa a dostane málo..urkičané a neoriginálne..

plagát

Hanba (2011) 

Súhlasím s komentárom Morien.

plagát

Nedotknuteľní (2011) 

Vtipné, dojemné : ) Na tomto filme je možné pekne vidieť, že niektorí ľudia su nenahraditeľní : )

plagát

Le Havre (2011) 

Pre mňa osobne bol tento film sklamaním. Veľmi som sa nudila počas celého filmu. Pri tom sa tam toho dialo celkom dosť. Nie je nič horšie, ako keď si prajem, aby film už skoncil : )

plagát

Turínsky kôň (2011) 

Dvaja herci, opakujúci tie isté činnosti, a to viac ako dve hodiny. Rozhorčená s bolesťou hlavy vychádzam z kina a hovorím si "čo to malo znamenať?!" Na druhý až tretí deň je tá depresia pomaly preč, a prichádza moje precitnutie a uznanie tohto filmu ako majstrovského kúsku kinematografie o konci sveta, a dovolím si trvdiť pre mňa aj najlepšieho v rámci tématiky, ktorý som mala možnosť doposiaľ vzhliadnuť. Tá ničota navôkol, ktorá ich obklopuje, kvílenie vetra, a napokon až tma ,je síce rozdielne prevedenie konca sveta ako vo filme Melanchólia, ktorá je na rozdiel od Turínskeho koňa bohatá na krásnu hudbu a vizuálne prevedenie, avšak o to vačšiu stopu vo mne zanechal, nakoľko autor vsadil na minimalizmus, ktorý zo mňa intenzívne "vysával" všetkú energiu : ) Skvelé : )

plagát

50/50 (2011) 

Bohužiaľ veľmi "skrášlené" stvárnenie priebehu zákernej choroby. Neverím tomuto filmu a tomu, čo tam bolo odohrané. A nejde o to, že neverím, že človek môže zvíťaziť na rakovinou, ale nebola to ani komédia ,ani dráma v pravom slova zmysle, bolo to niečo, na čo zajtra zabudnem..porovnateľný film Rtenka, pre mňa skutočnejší a pamätateľnejší. PS: terapeutka nebola ani štipku vtipná, a v úvode ani vtipu nerozumela : )