Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Fantasy

Recenzie (12)

plagát

Batman (2022) 

Nespomínam si že by som niekedy videl tak skvelý začiatok, to napätie sa dalo krájať. Je tam alebo nie. Obával som sa tej dĺžky filmu, ale zbytočne. Pattinson ako Batman skvelý ale ako Bruce Wayne my nejako nesadol. Našťastie bol skoro stále ako Batman.

plagát

Percy Jackson: More oblúd (2013) 

Prva cast bola drzana aspon nejakou liniu pribehu.V tejto casti sa rozhodli tvorcovia rozdelit cely pribeh do par epizod,ktore boli len tak polepene a hura dame tam dake tie efekty.Slabota.

plagát

Muž z ocele (2013) 

Jedine co by som tomu filmu vytkol boli flasbacky v prvej polovici filmu.Tvorcovia to mohli skladat kusok po kusku a nie preskakovat s pritomnosti do minulosti.Tento detail trhal prvu polovicu filmu,potom to zacalo pekne odsypat ako sa patri. Mam rad vizualne nadanie Zacka Snydera,len vzdy mu ten dej nedrzi pokope. To je jediny dovod preco som nedal plny pocet.

plagát

Ghost Rider 2 (2011) 

Celkom zabava,dobre hlasky a nakoniec slusna akcia.Efekty boli vydarene.Co k tomu dodat necakat nic zmysluplne,popkorn a kolu do ruky a zabit hodinu a pol v nedelu vecer.

plagát

Captain America: Prvý Avenger (2011) 

Komix o pravom hrdinovy(americkom).Sen asi kazdeho maleho chlapca,stat sa s nenapadneho maleho cloviecika superhrdina,ktory zachranuje a pomaha ludom a popri tom zachranuje svet,ako inak :-) Je to predvidatelny film so vsetkym co k tomuto zanru patri.Ma slusne tempo,ktore plynie a nenudi s vtipnymi mometami.zloduch ako sa patri na takuto komixovku.

plagát

Oceľová päsť (2011) 

Neveril som moc tomu filmu.Roboti bojujuci proti sebe(spomenul som si na robotjox,Alebo tak nejak sa to volalo).Ze to bude nejaka futuristicka boxovacka. V poslednom zapase som tomu malemu plechacovi drzal palce a tesil sa s kazdeho uderu ktory zasadil.

plagát

Kovboji a votrelci (2011) odpad!

Dal by som aspon jednu hviezdicku,keby aspon tych ludi unasali s ineho dvovodu,napriklad na kopania zlata(lebo je pre nich vzacne ale radioaktivne alebo podobne).Mozno keby to bolo nakrutene ako postapokalipticky western,tiez by som nenamietal. Ale tato kombinacia mi dako nesadla,este keby to bolo myslene ako parodia,,budiz,skor by som to prehryzol. Neviem co im v studiu naslubovali,ked sa na to dali ukecat.

plagát

Neporaziteľný Barbar Conan (2011) 

Zaciatok filmu,mohly kludne vypustit,je to zbytocnost.Ako Conan vyrastal a dospel sme videli uz vo filmoch s Arnoldom.Dej mohlo byt dalsie Conanove dobrodruzstvo. Herec Jason Momoa celkom pasoval do role Conana,len uz mohli mu urobit ladovo modre oci ako sa pise v komixovej predlohe.Trosku menej tych poz kde stale sa len predvadzal ako vie drzat mec.V poslednej dobe vidiet ako v bojoch len herci skacu tancuju,splhaju a obcas sa im podari aj bojovat co je skoda.Krvy tam bolo az az,co ale filmu moc neprospelo. Keby nebolo toho smiesneho zaciatku,dokazal by som dat tomuto filmu aj tri hviezdicky.Dalo by sa s tohoto filmu vytazit urcite viacej.

plagát

Rýchlo a zbesilo 5 (2011) 

Chutovka ktora podrazdi zmysly v tom dobrom.Nepali,nestipe len jemne pohladi dusu divaka.Nenudi,nie su tam prehna pocitacove efekty.Len krasne rychlo odsypajuci dej na naslapanych autickach.Babenky spravne odete,chlapci sa predvadzaju so svojimi hrackami.

plagát

Super 8 (2011) 

E.T mimozemstan pre dospelych :-)