Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvetia

Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994)

Pre mňa jednoznačný top!!! Neskutočne skvelé dielo po všetkých stránkach. NESMRTELNÝ KULT, ktorý si môžem pustiť odpredu, odzadu, ráno, večer a vždy budem ako prikovaný, sledovat , usmievať sa a húúúúúúúúúkať od radosti. 300 %.

Vykúpenie z väznice Shawshank

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994)

K tomuto filmu by som napísal iba toľko, že ho treba vidieť a to veľa krát. Okolitý svet neexistuje, totálne vás to pohltí a zabúdate dýchať. Neopísatelný emocionálny zážitok.

Terminátor 2: Deň zúčtovania

Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991)

Jedna z najväčších bômb v kinematografii! Toto videl hádam každý (mam na mysli mužskú časť populácie), kto aspoň trochu má rád film. Ak nie mal by tak okamžite urobiť ! Na tu dobu neuveriteľné, neskutočne vymakané triky ktoré mi vyrážali dych, Cameron aj Schwarzenegger v top forme, Robert Patrick nemohol byť lepší, vynikajúca akcia a takto by som mohol pokračovat.....Nadčasová legenda, ktorá nikdy nesklame.

Avatar

Avatar (2009)

Velke plátno +3D = Asi najvačši zážitok v kine.....Vyzuálny orgazmus!

Vtedy na Západe

Vtedy na Západe (1968)

EPIC! ........Enšpigl my asi čita myšlienky......"Kdyby ten film trval ještě o pár minut déle, asi bych z té filmové krásy umřel blahem".

Gauneri

Gauneri (1992)

Fantasticky scenár, réžia a v neposlednom rade herci robia z tohto filmu to, čím je. Peckou, ktorú som si zamiloval. Vstup do sveta veľkých filmov, par excellence.

Posledný skaut

Posledný skaut (1991)

TOTÁLNA PECKA ! Hlášky jak z velkej knihy, ujebával som sa skoro v kuse. :DD """Joseph: (o svojej dcére) Pořád jí kluci škádlej kvůli těm rovnátkům? Sarah(manzelka): Šílíš? Říkají jí železná tlama. Joseph : Až jí bude čtrnáct, bude s nima šoustat. Sarah : Mluv sakra slušně, Joe! Joseph : Kriste pane Sáro! Necháš jí, aby se malovala tak, že vypadá jako mýval. Přijdu domů a myslím si, že je to zloděj. Dvakrát jsem jí málem zastřelil. Sarah : To nebylo vtipný. Ve škole se malujou všechny holky. Joseph : Určitě si toho nenaplácaj na sebe tolik, že jim není vidět do ksichtu. Mimochodem, spousta lidí si myslí, že jsem moc vtipnej. Sarah : Tak si běž bydlet k nim.""" Celý film sa nesie v podobnom duchu a ja sa válam vždy keď ho sledujem. K tomu parádna akcia.

Sedem

Sedem (1995)

Nenormálne vymakaný krimithriller bez jediného kazu. Fincher je král.