Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (14)

Milena Minichová (herečka)

09.07.2012

Sympatická, večne usmievavá plavovláska narodená v Košiciach. To je Milena Minichová, divadelná a seriálová herečka. Preslávilo ju účinkovanie v televíznych seriáloch, na Slovensku ju ľudia poznajú hlavne zo seriálu PANELÁK (2008), kde hrala Ukrajinku Oxanu, v seriáli DRUHÝ DYCH (2011), v ktorom stvárnila mrchu a zlatokopku… (viac)

Milan Ondrík (herec)

10.05.2012

Idol mnohých ženských sŕdc má meno Milan Ondrík. Momentálne je známy vďaka svojej úlohe Nora v seriáli PANELÁK (2008). Pôvodne vyštudoval rezbárčinu. Pochádza zo širokej rodiny, má šesť súrodencov. V rokoch 1998 – 2002 študoval na VŠMU. Okrem spomínaného Paneláka si Milan zahral v dvoch filmoch Juraja Nvotu, KRUTÉ RADOSTI (2002… (viac)

Agi Gubíková (herečka)

26.04.2012

Ako už meno napovedá, Ági Gubíková je herečka maďarskej národnosti, ktorá však má za sebou účinkovania aj v slovenských či českých filmoch. Prvýkrát sme ju mohli vidieť v jednej z poviedok filmu ŠESŤ STATOČNÝCH (1999). O rok neskôr si zahrala v študentskom filme POSLEDNÁ VEČERA (2000). Nastal menší útlm, ale len pre… (viac)

Nela Pocisková (herečka)

20.04.2012

Pohľadná, mladá Nela Pocisková je slovenská herečka a speváčka. Na televíznych obrazovkách sa divákom predstavila prvýkrát v relácii ORDINÁCIA V RUŽOVEJ ZÁHRADE, kde účinkuje doteraz. Príznačné je, že aj v seriáli hrá začínajúcu speváčku. Bratislavčanka Nela si však vo svojom životopise uvádza na prvom mieste spev. Začiatky jej… (viac)

Zuzana Porubjaková (herečka)

15.03.2012

Zuzana Porubjaková patrí medzi nastupujúcu generáciu slovenských herečiek. Mladšie ročníky v nej spoznajú hlas Miley Stewart zo seriálu Hannah Montana alebo Veronicu Mars z rovnomenného seriálu. Cudzia nie je ani návštevníkom divadiel, účinkovala v Národnom divadle, v nitrianskom Divadle Andreja Bagara a najnovšie aj v divadle… (viac)

Peter Kočiš (herec)

23.02.2012

Rodák z Nitry je televíznym divákom známy ako moderátor. Má za sebou moderovanie relácií ako napríklad Páli vám to?, Bumerang a Snívajte s nami. Aj on patrí medzi tých, ktorí svoje schopnosti začali rozvíjať v rádiu. Jeho prvým pôsobiskom v tomto smere bolo Fun rádio, neskôr pokračoval v Rock FM. Peter Kočiš účinkoval v… (viac)

Anna Šimonová (herečka)

22.02.2012

Mladá česká herečka je na začiatku svojej hereckej kariéry. Do filmového priemyslu vkročila vysoko ceneným filmom Jána Hřebejka KAWASAKIHO RUŽE (2009), kde si zahrala vnučku hlavného hrdinu. Prvý krok býva najťažší a Anna Šimonová ho zvládla na výbornú, o čom svedčia pozitívne ohlasy na jej herecký výkon. Talentovaná herečka,… (viac)

Alena Heribanová (herečka)

08.02.2012

Mnoho ľudí si Alenu Heribanovú asociuje a pamätá z čias, keď boli v móde televízne hlásateľky. Rodáčka z Piešťan bola jednou z nich a na tomto poste pracovala vo verejnoprávnej televízii od roku 1979. Logicky pôsobila neskoršie ako moderátorka nielen televíznych programov, ale aj rôznych show a prehliadok. Z najznámejších… (viac)

Mirka Gális Partlová (herečka)

18.01.2012

Rodáčka z Malaciek vyštudovala v Bratislave na Konzervatóriu hudobno-dramatický odbor. S herectvom začínala v divadlách, najprv na Novej scéne, neskôr aj v SND. Má za sebou viacero inscenácií, ale najmä muzikálov. Jej hereckú kariéru má však „na svedomí“ Andy Hryc, ktorý podpísal s Mirkinými rodičmi zmluvu na desať rokov. Rast… (viac)

Dagmar Dianová (herečka)

13.12.2011

Takmer každý pozná Dagmar Dianovú skôr pod menom Didiana. Táto Bratislavčanka je známa rozhlasová moderátorka, jej hlas poznajú dôverne najmä poslucháči FUN RADIA. Okrem toho má za sebou aj moderovanie niekoľkých relácií v televízii. Ako „mladé ucho“ sme ju mohli vidieť v reláciách ZÓNA D (1990) či TOP 20 SLOVENSKO (1991). O… (viac)

Erika Barkolová (herečka)

06.12.2011

Pohľadnú blondínu Eriku Barkolovú poznajú najmä slovenskí televízni diváci. Vyštudovala podnikový manažment na Ekonomickej univerzite v Bratislave a marketing na Fakulte masmediálnej komunikácie v Trnave. Začínala ako redaktorka v televíznych novinách Markízy. Po tejto päťročnej anabáze prešlo do konkurenčnej TV JOJ, kde ju… (viac)

Katka Brychtová (herečka)

02.12.2011

Katarína Brychtová má za sebou, ako väčšina slovenských herečiek, účinkovanie v divadlách, konkrétne hosťovala v SND, Astorke a takisto aj Radošinskom naivnom divadle. Prvýkrát mohli diváci počuť jej hlas v rádiu Twist, odkiaľ putovali jej kroky do televízie JOJ, kde moderovala Raňajojky. Diváci ju majú zafixovanú ako… (viac)

Andrea Karnasová (herečka)

01.12.2011

Andrea „Karny“ Karnasová, pod touto prezývkou pozná túto slovenskú herečku najviac ľudí. Spomínaná prezývka je zo seriálu Priatelia, kde dabovala perfekcionistku Monicu. Táto postava je aj pre rodáčku z Bratislavy jej najobľúbenejšou. Andrea je skôr využívaná v dabingu, okrem spomínaných Priateľov sme jej hlas mohli počuť v… (viac)

Alice Eve (herečka)

29.11.2011

Táto 166 cm vysoká Angličanka má herectvo v krvi. Obaja jej rodičia boli totiž hercami. Jej otec Trevor Eve si zahral napríklad vo filme Trója a mama Sharon Maughan vo filme Bankový kuriér. Spolu s rodinou sa presťahovala do USA, konkrétne do Los Angeles kvôli obchodu. Keď mala 13 rokov, vrátila sa celá rodina späť do Veľkej… (viac)

Reklama