Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

E-Athletes

E-Athletes (2008)

Dokument zobrazuje útle začiatky progamingu, ako korporácie financujú tento druh priemyslu, ako sa prostredníctvom neho možno prezentovať, ako postupne progaming nadobúda formu športového odvetvia podobného takým, ktoré už dávno existujú. Účinkujú v ňom dva popredné tímy organizácie severnej Ameriky, tímy 3D a Complexity.

Green Lantern

Green Lantern (2011)

Zelený lampáš (Green Lantern) je sci-fi komiks. Zápletka sa viaže na skupinu ľudí z rôznych planét, ktorí dostanú mocný prsteň, čím sa stanú členmi jednotky Zelený lampáš. Pozemšťan Harold "Hal" Jordan so svojím pomocníkom Guy Gardenerom obdržali prstene, aby chránili Zem. Jordan pustil Zelený lampáš po zničení centrály na planéte Oa, pri ktorom zomreli takmer všetci Strážcovia (vyššia byrokracia). Posledný Strážca ešte raz ponúkol prsteň Gardnerovi, ktorý odmietol. Za ďalšieho "zeleno-lampášnika" vybral Kyla Raynera.

August

August (1996)

Chekov Strýček Vanya príde na prelome storočia do Severného Walesu, kde je mier a pokoj v krajine. Dom je však narušený príchodom stavovského tyranského majiteľa a jeho americkej manželky.

Reklama